L'ANC presenta a Sant Cugat els objectius estratègics del nou full de ruta

El Teatre-Auditori ha estat la seu d'un acte que també ha servit per donar el tret de sortida dels 10 anys de l'organització

Política

Publicat el 3/abr/22 per Maria Bragós

El Teatre-Auditori de Sant Cugat ha acollit aquest diumenge al migdia l'acte de posicionament polític i tret de sortida dels 10 anys de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). D'aquesta manera, s'ha donat a conèixer el full de ruta que ja s'havia votat i aprovat abans de manera telemàtica. Un full de ruta que han explicat que estableix tres grans objectius estratègics: recuperar el lideratge i consolidar el moviment popular per la independència, incrementar pressió sobre institucions i partits, i impulsar el front internacional.

El primer parlament ha anat a càrrec de David Fernàndez. El vicepresident de l'organització ha qualificat la independència de Catalunya de "possible, viable i necessària". També ha intervingut la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, que ha parlat del dels 10 anys com un aniversari agredolç: "Que no ens agrada fer anys, sinó que volem poder-nos dissoldre com més aviat millor, també és font d'orgull. Perquè les victòries aconseguides en aquests darrers 10 anys són en bona part obra de la gent de l'Assemblea".

A banda dels parlaments, també hi ha hagut una actuació de la Companyia Elèctrica Dharma. El coordinador de l'ANC Sant Cugat, Artur Royo, s'ha mostrat content de rebre l'acte de posicionament polític a la ciutat: "Nosaltres hem col·laborat també com a voluntaris a preparar una mica algunes de les coses que s'han preparat aquí perquè es pugui fer aquesta presentació. És un tema que coincideix amb els 10 anys de l'Assemblea que celebrem avui". "És una fita històrica", ha conclòs Royo.

Per tancar l'acte, s'ha cantat l'himne d''Els segadors'.








DECLARACIONS

Elisenda Paluzie

Que no ens agrada fer anys, sinó que volem poder-nos dissoldre com més aviat millor, també és font d'orgull. Perquè les victòries aconseguides en aquests darrers 10 anys són en bona part obra de la gent de l'Assemblea.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Artur Royo

Nosaltres hem col·laborat també com a voluntaris a preparar una mica algunes de les coses que s'han preparat aquí perquè es pugui fer aquesta presentació. És un tema que coincideix amb els 10 anys de l'Assemblea que celebrem avui. És una fita històrica.

Your browser doesn’t support HTML5 audio