Junts proposa posar fil a l'agulla a les molèsties derivades de l'oci nocturn a Can Solà

El partit presenta una moció per estudiar mesures per reduir el soroll i les actituds incíviques


Temes relacionats

Junts per Sant Cugat i de vuit municipis més presentaran una moció per protegir el Parc Natural de Collserola ( 4/abr/22)


  • Comparteix:

Imatge de la zona de Can Solà, que aplega bona part de l'oci nocturn de Sant Cugat / Foto: Google Street

Imatge de la zona de Can Solà, que aplega bona part de l'oci nocturn de Sant Cugat / Foto: Google Street

Junts per Sant Cugat porta al ple municipal l'oci nocturn a Can Solà i les seves conseqüències per a la convivència. La formació presenta una moció per abordar, especialment, la sortida dels establiments de matinada i el soroll, les actituds incíviques i els problemes de seguretat que genera. En la seva proposta, el grup municipal planteja estudiar els itineraris de sortida i les principals afectacions a la convivència que se'n deriven, i elaborar un pla de mesures, entre les quals proposen establir un servei de transport col·lectiu i posar en marxa una aplicació per alertar de possibles situacions de perill.

De fet, aquesta fórmula, concreta Junts, ja existeix a altres municipis com Vic, Olot i Sant Just Desvern. La intenció del partit és reduir l'afectació que l'oci nocturn té a les zones properes com Torreblanca, l'avinguda de Cerdanyola i l'eix Monestir - plaça de Lluís Millet.

La seva proposta passa per recollir tota la informació sobre la problemàtica i abordar-la, juntament amb el Consell de Joves, amb un pla de mesures acordades amb les empreses operadores dels establiments d'oci nocturn, les associacions d'empreses i els veïns afectats.

Sobre la taula, Junts per Sant Cugat proposa la creació d'un servei de transport col·lectiu que connecti amb l'estació de FGC de Can Sant Joan i d'una aplicació per fer xarxa veïnal i alertar d'incidències.

Juntament amb aquesta moció, Junts presenta una altra proposta per a la protecció i la promoció de Collserola.


Sandra Casat

La conciliació de l'oci nocturn amb el descans dels veïns i un tema de seguretat dels joves quan es desplacen des de les zones d'oci cap al transport. Volem recollir informació sobre tot això i buscar solucions amb el consell de joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.