8 de cada 10 gossos trobats als carrers de Sant Cugat es recuperen

El ple municipal ha donat llum verda a la licitació servei de recollida, guarda i custòdia d'animals de companyia abandonats o perduts


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Gairebé el 80% dels gossos perduts a la via pública de Sant Cugat són retornats als seus propietaris o adoptats. Es tracta d'un servei que fins ara l'Ajuntament té contractat a Caldes Animals i que ara s'ha de tornar a adjudicar, ja que està prorrogat. El ple municipal ha donat llum verda per unanimitat aquest dimarts a la nova licitació, que serà per quatre anys -prorrogable un més- i per un import de 876.586 euros (sense IVA).

ESCOLTA-HO

Es tracta del contracte del servei de recollida, guarda i custòdia d'animals de companyia abandonats o perduts. Un servei que el regidor de Benestar Animal, Francesc Carol, ha assegurat que "és molt eficient" amb índexs de recuperació d'entre el 70 i el 80%.

Carol també ha destacat la col·laboració de la Policia Local i d'alguns grups a les xarxes socials per aconseguir aquestes xifres, que són superiors a les d'altres municipis propers.




Francesc Carol

Fins ara el sistema que tenim de recollida és molt eficient. Hi ha una recuperació entre el 70 i el 80% dels gossos. De cada 10 gossos trobats a la via pública, gairebé 8 són recuperats pels seus propietaris o són adoptats



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.