Via pública, 'estructura verda' i una expulsió, a l'audiència pública del ple d'abril

Cugat Mèdia recull els detalls de les intervencions de l'audiència pública del ple municipal


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la façana de l'ajuntament de Sant Cugat/ Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu de la façana de l'ajuntament de Sant Cugat/ Foto: Ajuntament

Queixes pel mal estat de la via pública al carrer de Santa Engràcia, una proposta per tenir cura de l'entorn natural de Sant Cugat i un veí expulsat per no respectar l'ordre d'intervenció al plenari. Són els punts més destacats que s'han abordat a l'audiència pública del ple municipal d'abril, que Cugat Mèdia recull aquí íntegrament.

ESCOLTA-HO



Queixes pel mal estat de la via pública

La veïna Rosa Sasot ha estat la primera a intervenir a l'audiència pública, queixant-se del mal estat de l'asfalt del carrer de Santa Engràcia, a Sant Francesc. Li ha respost el regidor de Serveis Urbans, José Gallardo, que ha assegurat que s'inspeccionarà la zona.

"L'estructura verda"

El president del Club Muntanyenc, Joan Bel (5'30''), ha intervingut al plenari per proposar que l'Ajuntament destini un 0,5% de l'IBI a protegir "l'estructura verda". Li ha respost el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, que ha apuntat que la llei no preveu aquest ús d'aquest taxa i, a la vegada, el pressupost destina molt més del 0,5% de l'IBI a preservar l'espai natural, entre 10 i 15 milions d'euros. Malgrat tot, el responsable de la Hisenda municipal ha posat en valor la proposta de Bel i l'ha emplaçat a treballar per definir amb més concreció el concepte d'"estructura verda" per, de cara a l'any que ve, poder especificar la dotació de la partida destinada a la protecció.

Altres intervencions

El veí Marcos Rodríguez, que en altres sessions s'havia presentat com a membre de Vox, ha intervingut (13'30'') per queixar-se sobre qüestions lligades a la seguretat ciutadana i la mobilitat.

També ha pres la paraula el veí Auxilio Ramos (17'), que després de no respectar l'ordre d'intervencions dictat per l'alcaldessa ha acabat expulsat de la sala de plens.

Finalment, el veí Joan Lobo (35'50'') ha demanat la paraula per reclamar plataformes per facilitar el servei dels autobusos a Volpelleres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.