Mor Elena Degollada, vocal de l'EMD de Valldoreix

L'Ajuntament decreta tres dies de dol oficial i suspèn l'agenda institucional


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Elena Degollada / Foto: EMD Valldoreix

Imatge d'arxiu d'Elena Degollada / Foto: EMD Valldoreix

La vocal d'Economia, Participació Ciutadana, Gent Gran, Comerç i Serveis Socials de l'EMD de Valldoreix, Elena Degollada, ha mort als 59 anys aquest divendres. Ho ha confirmat el govern valldoreixenc en un comunicat, al qual expressa el seu profund condol per la seva pèrdua als seus familiars i amics.

Elena Degollada era vocal de l'equip de govern de l'EMD de Valldoreix des del 2016, quan va substituir en el càrrec a Xavier Gavaldà. Va repetir en el càrrec de vocal de l'equip de govern de l'EMD de Valldoreix després de les eleccions municipals de l'any 2019, quan el president Josep Puig va revalidar la presidència i Junts per Sant Cugat va obtenir 3 vocalies al Ple de la Junta de Veïns de la corporació local valldoreixenca.

La carrera professional d'Elena Degollada, llicenciada en filologia anglogermànica, es va desenvolupar en el món de la docència com a professora d'anglès i altres llengües.

A les 12 del migdia, l'EMD de Valldoreix ha guardat un minut de silenci per recordar-la. A més, l'Ajuntament deixarà les banderes del consistori a mig pal en senyal de dol. Al minut de silenci hi han anat a recordar-la membres del govern valldoreixenc i treballadors de l'EMD, així com gran part dels regidors del govern municipal, encapçalats per l'alcaldessa, Mireia Ingla.

Abans de començar el minut de silenci, Puig ha recordat la vocal com una persona que havia treballat molt perquè la vila tirés endavant i prosperés. "Era una persona compromesa, treballadora. Havia dedicat ara la seva vida gairebé en exclusiva a treballar per Valldoreix. I això és una pèrdua que patirem tots els valldoreixencs", ha destacat Puig.

Un moment del minut de silenci

Un moment del minut de silenci / Foto: Cugat Mèdia



La vetlla es farà aquest divendres de 16 h a 21 h, i l'enterrament serà aquest dissabte a les 12 h, al tanatori de les Corts. D'altra banda, l'Ajuntament decreta tres dies de dol oficial i suspèn l'agenda institucional: els regidors i l'alcaldessa no aniran als actes programats per aquests dies.


Josep Puig

Era una persona compromesa, treballadora. Havia dedicat ara la seva vida gairebé en exclusiva a treballar per Valldoreix. I això és una pèrdua que patirem tots els valldoreixencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.