Cs vol que s'analitzin les carències en el servei de bus a Sant Cugat

La formació taronja vol que l'estudi serveixi per plantejar millores al servei d'autobús urbà


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una para d'autobús a Sant Cugat / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu d'una para d'autobús a Sant Cugat / Foto: Localpres

Cs portarà una moció al ple de maig perquè s'analitzin 'les carències' de les parades d'autobús urbà de Sant Cugat per tal de donar solució a problemes com 'la falta de marquesines, bancs o seients, il·luminació, pantalles informatives fora de servei i falta d'infraestructures per al transport a demanda', entre d'altres. La formació taronja vol que aquesta anàlisi serveixi per 'plantejar les solucions adequades, actualitzar i millorar' el servei. Al text, es preveu que si les competències del servei acaben en mans de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), es traslladi l'estudi a l'administració supramunicipal i es reclami 'el compliment de la moció'.

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

"Hem detectat que moltes de les parades de la ciutat estan deixades: no tenen marquesines ni llocs on seure", ha explicat a Cugat Mèdia el portaveu del grup municipal taronja, Aldo Cprian. Des de Cs consideren que hi ha una "deixadesa que han detectat en els últims cinc o sis anys" i per a la qual cal fer "una actuació de millora."


Aldo Ciprian

Hem detectat que moltes de les parades de la ciutat estan deixades: no tenen marquesines ni llocs on seure. Caldria fer una actuació de millora, vista la deixadesa dels últims cinc o sis anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.