Pere Soler vol repetir com a alcaldable socialista

El primer secretari del PSC ha expressat el seu desig davant l'executiva local


  • Comparteix:

Pere Soler, primer secretari del PSC / Foto: Ajuntament

Pere Soler, primer secretari del PSC / Foto: Ajuntament

El primer secretari del PSC, Pere Soler, presentarà la seva candidatura per repetir com a alcaldable dels socialistes a les eleccions municipals del 2023. Així ha expressat les seves intencions davant l'executiva local del partit. Ara, Soler haurà de formalitzar la seva candidatura quan s'obri el procés d'elecció de la formació i hagi recollit els avals necessaris. En cas de no presentar-se cap altre candidat, l'assemblea de militants haurà de ratificar la candidatura de Pere Soler.

Si es presenta algun altre candidat, el partit elegirà el cap de llista a través d'un procés de primàries. Tot i així, el partit no té constància ara mateix que cap altre militant tingui les mateixes intencions que Pere Soler.

En un comunicat, el PSC ha destacat la importància de reforçar la unitat davant el candidat que encapçali la llista socialista" amb la voluntat de reafirmar-se "com un partit amb aspiracions a guanyar les eleccions municipals per liderar i governar la ciutat".

De la seva banda, el primer secretari del PSC, Pere Soler, ha assegurat que "poder tornar a encapçalar la candidatura del PSC a les eleccions municipals del 2023 seria una mostra de confiança a la feina feta durant aquests anys i que també avalaria la gestió feta pel PSC en el govern de la ciutat en aquests darrers tres anys".

En aquest sentit, Soler ha defensat aquesta feina i s'ha mostrat confiat en poder arribar a l'alcaldia. "Estic segur que el partit dels socialistes pot tornar a guanyar les eleccions 40 anys després", ha firmat Soler, que en cas de repetir com a alcaldable, seria la tercera convocatòria electoral en què és el cap de llista del PSC.





Pere Soler

Tinc confiança en treure uns bons resultats. Estic segur que el Partit dels Socialistes pot tornar a guanyar les eleccions 40 anys després. Crec que els resultats obtinguts seran molt millors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.