Aina Vidal, a Sant Cugat: 'La reforma laboral és efectiva i dona garanties i estabilitat'

La diputada reivindica la normativa, la qual creu que posa en evidència les polítiques de dretes


  • Comparteix:

Aina Vidal i Ramon Gutiérrez, al centre / Foto: Cugat Mèdia

Aina Vidal i Ramon Gutiérrez, al centre / Foto: Cugat Mèdia

La portaveu d'En Comú Podem al Congrés dels Diputats, Aina Vidal, ha portat a Sant Cugat l'optimisme que respira la seva formació pels bons números en matèria d'ocupació, que atribueixen a la reforma laboral. 'Tenim unes dades fantàstiques, tant en termes de contractació indefinida com de canviar la cultura de la precarietat', ha dit a Cugat Mèdia, i ha assegurat que la normativa és 'efectiva i dona garanties i estabilitat'. Vidal ha visitat la ciutat per trobar-se amb els membres d'En Comú Podem a Sant Cugat, en el primer acte que celebra aquesta confluència.

Per a Vidal, el desplegament de la reforma laboral posa en evidència les polítiques de dretes. "Ens van dir que si incrementàvem el salari mínim hi hauria destrucció d'ocupació, que si no es facilitava l'acomiadament, les empreses caurien", ha criticat. Així, Vidal ha disparat un dard: "La seva forma de gestionar té a veure amb els ERO i l'acomiadament i l'atur i, la nostra, amb els ERTO, amb les garanties i els contractes indefinits; no només demostrem que no en tenien ni punyetera idea, sinó que ho fem millor.

En clau santcugatenca, el coordinador d'En Comú Podem Ramon Gutiérrez ha posat en valor la celebració de l'acte, el primer des que la confluència es va configurar. Preguntat sobre les eleccions municipals de 2023 i sobre qui podria encapçalar la llista de la formació, s'ha emplaçat a una decisió que haurà de prendre "tota l'organització".


Aina Vidal

La seva forma de gestionar té a veure amb els ERO i l'acomiadament i l'atur. La nostra, amb els ERTO, amb les garanties i els contractes indefinits. No només demostrem que no en tenien ni punyetera idea, sinó que ho fem millor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.