El Parlament demana l'obertura durant tot l'any dels CAP de Valldoreix i Can Mates i dels consultoris de la Floresta i les Planes

La comissió de Salut, a proposta de Cs, ha donat llum verda a la proposta de resolució per garantir el servei dels ambulatoris de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Centre Social i Sanitari de la Floresta / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu del Centre Social i Sanitari de la Floresta / Foto: Cugat Mèdia

El Parlament de Catalunya demana al Govern que 'garanteixi l'obertura durant tot l'any' dels CAP de Valldoreix i Turó de Can Mates, així com dels consultoris de les Planes i la Floresta, 'sense cap retall en els serveis que s'hi presten. A proposta de Cs i amb el suport de tots els grups parlamentaris, la comissió de Salut vol que això s'assoleixi d'acord amb Mútua Terrassa i que es 'doti econòmicament les partides corresponents que permetin garantir la disponibilitat de recursos humans i materials'.

CONSULTA AQUÍ LA PROPOSTA DE RESOLUCIÓ

D'aquesta manera, es pretén evitar el tancament d'aquests espais durant l'estiu i garantir el servei dels ambulatoris de les Planes i la Floresta. En aquests darrers espais, arran de la pandèmia es van tancar i, posteriorment quan van reobrir, ho van fer amb els horaris alterats. De fet, la regidora de Salut, Gemma Aristoy, explicava en una entrevista a Cugat Mèdia aquest febrer que encara no hi ha data per a la recuperació de la normalitat en els consultoris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.