El PP instarà amb una moció a la Generalitat a revisar les obres de les escoles inaugurades darrerament


  • Comparteix:

Els populars també insten a CiU a presentar una moció perquè les estacions de FGC de Sant Cugat sigui de la primera corona tarifària

Els populars també insten a CiU a presentar una moció perquè les estacions de FGC de Sant Cugat sigui de la primera corona tarifària

El PP presentarà una moció al ple del mes de març instant la Generalitat a que revisi les darreres escoles que ha construït a Sant Cugat, per tal de garantir la plena seguretat per a alumnes i mestres. Des d'aquesta formació consideren que no és normal que després d'haver arreglat i revisat en 3 ocasions el fals sostre de l'escola L'Olivera, aquesta hagi continuat tenint problemes.

Els populars consideren que cal garantir que cap de les escoles construïdes darrerament pel govern català al nostre municipi presenten deficiències ni poden comportar un risc per als alumnes ni pels mestres.

És per això que el PP presentarà una moció al proper ple municipal per instar a la Generalitat a revisar aquests centres. Una moció que segons la portaveu popular, Berta Rodríguez, esperen que rebi el suport de totes les formacions del consistori.

Berta Rodriguez

Per nosaltres el més important és al seguretat. Per això presentarem una moció instant a la generalitat a que revisi totes les ocnstruccions que ha fet darrerament al municipi


A banda, la secció local del PP ha volgut manifestar el seu suport a la campanya engegada per CiU per demanar que les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat del nostre municipi passin a integrar-se a la primera corona tarifària, enlloc d'estar a la segona com fins ara.

Per a Rodríguez, aquesta seria una mesura positiva per als ciutadans, i per això insta a la federació nacionalista a presentar una moció en aquest sentit. En cas que no sigui així, diu, la presentarà el propi PP.

Berta Rodríguez

Considerem que és bo per la nostra ciutat però per poder instar la Generalitat a que ho estudiïn, jo insto CiU a presentar una moció al proper ple, i en el cas que no ho facin, la presentarà el PP.


Per últim, des del PP de Sant Cugat han anunciat també una moció per demanar que es constitueixi una comissió de seguiment que permeti avaluar la problemàtica, que segons afirmen, pateixen els veïns del Parc Central arran de la construcció de la rotonda que uneix el carrer Manel Farrés amb la carretera de Vallvidrera. Des del PP afirmen que aquesta rotonda es menja 2.700 metres del parc i que la qualitat de vida dels veïns s'ha vist disminuïda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.