Aldo Ciprian vol repetir com a alcaldable de Ciutadans

La candidatura està pendent de la ratificació dels afiliats i l'aparició d'altres candidats


  • Comparteix:

Aldo Ciprian al plató de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Aldo Ciprian al plató de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

L'actual portaveu de Ciutadans (Cs), Aldo Ciprian, es tornarà a presentar com a alcaldable del seu partit a les eleccions municipals de 2023, segons ha avançat TV Sant Cugat i ha confirmat Cugat Mèdia. Aquestes seran les terceres eleccions consecutives amb Ciprian com a cap de la llista del partit taronja. No obstant això, la candidatura encara està pendent de la ratificació per part de l'agrupació local i de la junta del partit.

El portaveu taronja ha explicat a Cugat Mèdia que confia que la ratificació es faci al més aviat possible "per començar a preparar la campanya, ja que a les passades eleccions no vam tenir candidat fins tres mesos abans de les eleccions, i va ser una mica caòtic".

Respecte al resultat del seu partit a les municipals de 2023, Ciprian considera que "un bon resultat, com a mínim, és que entrem al ple". A més, el candidat preveu "un plenari molt variat, no només amb cinc partits com ara, sinó que hi haurà un difícil equilibri de forces que beneficiarà el govern", ha dit.


Aldo Ciprian

El proper plenari serà molt variat, jo crec que hi haurà nous grups que entraran, altres que es quedaran fora, no serà un plenari amb cinc partits només al consistori, sinó que hi haurà un difícil equilibri de forces, cosa que beneficiarà el govern de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.