Les famílies de l'escola La Mirada adverteixen que l'inici de curs 'amb normalitat' està en risc

L'AFA creu que si no s'avança la instal·lació dels nous mòduls tots els alumnes no podran començar el 5 de setembre


  • Comparteix:

Interior d'un dels mòduls de La Mirada / Foto: Cugat Mèdia

Interior d'un dels mòduls de La Mirada / Foto: Cugat Mèdia

L'AFA de l'escola La Mirada dubta que els alumnes puguin començar el curs vinent 'amb normalitat'. Segons l'associació, la previsió d'arribada dels nous mòduls prefabricats, la seva instal·lació i les obres que s'han de realitzar per habilitar un nou pati els fan pensar que el 5 de setembre no estarà tot enllestit per als escolars. És per això que l'AFA demana un compromís en ferm i per escrit a l'Ajuntament i a la conselleria d'Educació on diguin que tot estarà a punt el 28 d'agost.

El secretari de l'AFA, Carles Mercader, ha explicat a Cugat Mèdia que la previsió és que les obres d'instal·lació comencin al juliol. Això, sumat a l'avançament una setmana del curs escolar i l'experiència d'anys anteriors, deixa un marge molt ajustat per poder tenir-ho tot enllestit. Des de l'AFA demanen que els treballs comencin just en acabar el curs al juny per guanyar temps.

De fet, l'AFA també mostra la seva preocupació perquè, encara que els alumnes puguin entrar als mòduls, hagin de conviure amb obres, com les del nou pati i la pista esportiva. A més, reclamen solucions per al menjador escolar i la cuina.

L'escola de la Mirada tindrà el curs vinent més de 400 escolars ubicats en mòduls. Els més grans cursaran 4t de Primària, a l'espera d'un nou edifici que va començar a projectar-se el 2017 i que ha patit nombrosos entrebancs. Actualment, la licitació de les obres de construcció estan pendents d'aprovació definitiva.






Carles Mercader

Preveiem que no estarà acabat i no podran començar el curs. No és el correcte, han de poder començar com tots els nens de Sant Cugat i de Catalunya.

Carles Mercader

Sempre hi ha problemàtiques. Generalitat contracta a nivell general totes les noves construccions. Si en el nostre cas no hi ha una prioritat i es comença al dia següent d'acabar el curs no es podrà començar el 5 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.