Canonades en mal estat i la reclamació veïnal per desencallar la urbanització de l'avinguda Baixador, a l'audiència pública

Cugat Mèdia recull els detalls de les intervencions de l'audiència pública del ple municipal


  • Comparteix:

Veïns de l'avinguda Baixador a la sala de plens de l'ajuntament de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Veïns de l'avinguda Baixador a la sala de plens de l'ajuntament de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Les queixes del veïnat del passeig de Valldoreix per canonades d'aigua en mal estat i la reivindicació dels habitants de l'avinguda del Baixador perquè es desencalli la urbanització d'aquesta via. Són els punts més destacats que s'han abordat a l'audiència pública del ple municipal de maig, que Cugat Mèdia recull aquí íntegrament.

ESCOLTA-HO

Canonades en mal estat

El veí del passeig de Valldoreix Conrad Planellas ha engegat el torn de l'audiència pública posant de manifest el malestar a la zona per l'envelliment de les canonades. Ha assegurat que s'han experimentat 12 talls d'aigua en un any i mig, que els tècnics atribueixen a l'antiguitat. De fet, lamentat que els arriba poca pressió d'aigua perquè les canonades no es facin malbé, cosa que perjudica la "qualitat de vida". Li ha respost el regidor de Serveis Urbans, José Gallardo (3'), que ha confirmat els fets i ha avançat que es canviaran les canonades, amb una actuació que afectarà gairebé mig quilòmetre, però que encara no té data.

L'avinguda del Baixador

El veïnat de l'avinguda de Baixador, a Valldoreix, s'ha personat a l'audiència pública per exigir la urbanització de la via i, en aquest sentit, ha reclamat que l'Ajuntament i l'EMD es posin d'acord per fer-ho possible. També han reclamat l'aplicació immediata d'una capa de rodadura. Tot plegat ho ha reivindicat la veïna Maria Masferrer (6'25''), que ha lamentat l'enquistament d'aquest projecte i ha criticat com el veïnat és testimoni d'un "partit de tennis" entre l'administració local i la descentralitzada.

Li ha respost l'alcaldessa, Mireia Ingla, que ha explicat que ha complert el compromís amb el veïnat d'instar l'EMD ha de posar en marxa la urbanització. De fet, Ingla ha assegurat que la competència per tirar endavant el projecte és de l'administració valldoreixenca. Tot i això, Masferrer també apel·la l'Ajuntament perquè es faci responsable.

Més intervencions

També han passat per la sessió participativa Marcos Rodríguez (4'20''), Auxilio Ramos (17'30'') i Eduardo Ruiz (22'20'').



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.