L'Ajuntament insta l'EMD de Valldoreix a aprovar el projecte d'urbanització de l'avinguda del Baixador

L'alcaldessa ha enviat una carta al president de l'entitat descentralitzada després de reunir-se amb veïns de la zona


Temes relacionats

Mireia Ingla, sobre l'avinguda del Baixador: 'Farem allò que vulguin els veïns' (18/mar/21)

El PP de Sant Cugat exigeix a l'Ajuntament que presenti el projecte de l'avinguda del Baixador 'de forma immediata' (12/nov/20)

L'EMD demanarà a Sant Cugat una inversió econòmica per accelerar el projecte de l'avinguda Baixador (21/jul/20)


  • Comparteix:

Moment de la reunió a l'Ajuntament entre l'equip de govern i els veïns de l'avinguda del Baixador amb els seus representants legals / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Moment de la reunió a l'Ajuntament entre l'equip de govern i els veïns de l'avinguda del Baixador amb els seus representants legals / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

L'Ajuntament insta l'EMD de Valldoreix a aprovar el projecte d'urbanització de l'avinguda del Baixador. En un comunicat de premsa, el consistori explica que a petició de la junta de veïns de l'avinguda del Baixador s'ha realitzat una reunió amb el govern municipal on el veïnat ha exposat el malestar per la lentitud amb què s'està abordant el projecte d'urbanització. A la reunió han assistit per part del govern l'alcaldessa, Mireia Ingla; el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler; i el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch. Per part del col·lectiu valldoreixenc, hi han assistit tres representants amb l'advocat i enginyer de l'entitat veïnal. L'alcaldessa ha enviat una carta al president de l'EMD, Josep Puig, instant-lo a aprovar el projecte d'urbanització al més aviat possible.


CONSULTA AQUÍ LA CARTA QUE L'ALCALDESSA HA ENVIAT AL PRESIDENT DE L'EMD

Segons el consistori, en el mandat anterior l'EMD i l'Ajuntament van acordar que el segon es fes càrrec de les despeses de contractació del procés de participació veïnal per definir el projecte d'urbanització i també de la contractació de l'equip tècnic que ja ha redactat el projecte executiu.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha explicat en roda de premsa que l'Ajuntament resta a l'espera que l'EMD acabi d'acordar amb els veïns afectats el projecte d'urbanització i aprovi el projecte executiu a la junta de veïns de l'entitat municipal. Una vegada l'EMD hagi aprovat el projecte, les dues administracions, segons ha concretat Ingla, signaran un conveni de col·laboració interadministrativa en què quedaran establertes les tasques i funcions que li correspondran a cada administració per finançar, licitar, adjudicar, dirigir i fer els tràmits administratius de les obres.

Durant la reunió, l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha exposat el compromís de fer possible el projecte d'urbanització com més aviat millor i ha explicat que aquest mateix dilluns al matí ha enviat una carta al president de l'EMD, Josep Puig, on reclama el govern valldoreixenc a afanyar-se a aprovar el projecte d'urbanització a la seva junta de veïns.

En el comunicat s'explica que el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, ha recordat que l'Ajuntament "col·laborarà en tot el que faci falta per fer realitat la urbanització de l'avinguda Baixador i no farà deixadesa de les obligacions que li correspon, segons el conveni de delegació de competències i de finançament amb l'EMD de Valldoreix".



Mireia Ingla

És un projecte que ha anat patint moltíssimes modificacions al llarg de tot aquest temps i no es tanca i nosaltres el que demanem a l'EMD és que pacti el projecte definitiu amb els veïns perquè sense aquest pas no es pot aprovar i no pot continuar tota la part en la qual l'Ajuntament de Sant Cugat ja intervindria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.