Ramon Segura, a punt de prendre possessió com a nou vocal d'ERC-MES a la junta de veïns de Valldoreix

La sessió tindrà lloc aquest dijous a les 18 h i es podrà seguir a Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Junta de Veïns de l'EMD / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la Junta de Veïns de l'EMD / Foto: Cugat Mèdia

La junta de veïns de Valldoreix es reunirà aquest dijous, a les 18 h, en una nova sessió ordinària, en la qual el nou vocal del grup d'Esquerra Republicana de Catalunya, Ramon Segura Vila, prendrà possessió del càrrec. A més, el plenari portarà a aprovació les festes locals per al 2023 i la pròrroga del contracte de l'Escola de Música. Finalment, es posaran sobre la taula tres mocions de grups municipals. La sessió es podrà veure en directe a www.cugat.cat i també al canal de Youtube de l'EMD.

CONSULTA AQUÍ L'ORDRE DEL DIA

Pel que fa a les mocions, el grup de Ciutadans (Cs) portarà a la trobada una moció per reclamar al Departament de Salut de la Generalitat l'obertura del CAP de Valldoreix, amb tots els seus serveis, durant tot l'any. Per la seva banda, la CUP-PC presentarà una moció per a la creació d'un pacte antifeixista i, finalment, ERC-MES portarà una moció per aclarir els fets de l'espionatge contra el moviment independentista català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.