Aldo Ciprian (Cs): 'Hem passat del rodet de Convergència al rodet del tripartit'

El portaveu de Ciutadans explica a Cugat Mèdia que ha decidit presentar-se per ajudar el seu partit


  • Comparteix:

L'actual precandidat de Ciutadans, Aldo Ciprian, afirma que el govern municipal actual no accepta cap crítica i no vol que l'oposició participi. En aquesta entrevista a Cugat Mèdia, el portaveu del partit taronja assegura que han passat del 'del rodet de Convergència al rodet del tripartit'. Explica que com la Zona de Baixes Emissions i l'habitatge seran els dos grans cavalls de batalla del seu partit en aquest any preelectoral en el qual entren. Pel que fa a la seva decisió de tornar a ser el cap de llista de Ciutadans, assegura que ha fet el pas per donar un cop de mà al partit perquè no es troba en un bon moment.

Aldo Ciprian es mostra molt crític amb la manera que el govern municipal format per ERC, PSC i CUP han dut la legislatura aquests tres anys de mandat. "L'equip de govern no accepta les crítiques de ningú". I posa com a exemple el que va passar en el ple del mes de maig, quan el govern va aprovar una modificació de pressupost d'11 milions d'euros amb projectes d'inversió, dels quals alguns estaven entre les 33 esmenes que va presentar Ciutadans al pressupost de 2022. "Les van rebutjar totes, les nostres i les de Junts, i després amb modificacions de pressupost fan coses que els havíem proposat amb les esmenes. No hauria sigut més fàcil aprovar les esmenes?", es pregunta Ciprian. De fet, se sorprèn que no permetin participar més l'oposició quan tots tres venen d'estar molts anys a l'oposició.

El portaveu de Ciutadans explica quins seran dos dels temes amb els quals insistirà més durant aquest any previ a les eleccions: la ZBE i l'habitatge. "Creiem que la ZBE està mal dimensionada i mal feta, i està perjudicant un perfil de persones més modestes, teòricament votants d'esquerres, no de Ciutadans". En aquest sentit, Ciprian assegura que ells com a partit no presentaran cap denúncia, però sí que donaran suport a les plataformes ciutadanes que vulguin fer-ho.

Pel que fa a l'habitatge, recorda que aquest govern no ha fet res del que havia promès durant la campanya electoral del 2019: "Jo recordo les promeses del senyor Soler, de la senyora Gibert i d'ERC dient 'farem pisos', i està clar que no ha sigut una de les seves prioritats. Si ho hagués sigut probablement ja tindríem alguna promoció feta". I responent a les declaracions del tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, a Cugat Mèdia quan deia que abans del final del mandat entregaran els 60 pisos del carrer de Jeroni de Pujades, Ciprian diu: "El zero és zero, i és el que tenim ara. Quan no sigui zero i siguin 10, ho diré, però avui és un zero absolut. De totes maneres, quants en faran? 50? 100? La població de Sant Cugat és de quasi 95.000 habitants...".

Finalment, respecte a la seva decisió de presentar-se com a cap de llista de Ciutadans per tercer cop seguit, malgrat els seus dubtes per temes laborals, Aldo Ciprian explica: "Fa un parell de setmanes no ho tenia gaire clar encara, però el moment en què està el nostre partit, que no és el millor, és quan s'ha de donar un cop de mà al partit. La feina que hem fet en aquests vuit anys s'ha de veure reflectit a les pròximes eleccions. Tirar-se enrere era potser donar la raó a altres persones que no volen el bé del nostre partit. S'ha d'estar en els moments fàcils i encara més en els moments difícils i per això he pres la decisió de continuar treballant per als pròxims quatre anys".






Aldo Ciprian

És un govern que no accepta les crítiques, que no vol que l'oposició participi, i cosa que m'estranya perquè tots ells venen de l'oposició. L'alcaldessa va estar 12 anys a l'oposició... Igual que passava abans amb el rodet de Convergència, ara és el rodet del tripartit.

Aldo Ciprian

El zero és zero, i és el que tenim ara. Quan no sigui zero i segui 10, ho diré, però avui és un zero absolut. De totes maneres, quants en faran? 50, 100? La població de Sant Cugat és de quasi 95.000 habitants...

Aldo Ciprian

Fa un parell de setmanes no ho tenia gaire clar encara, però el moment en el que està el nostre partit, que no és el millor, és quan s'ha de fer un cop de mà al partit. La feina que hem fet en aquests vuit anys s'ha de veure reflectit a les properes eleccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.