L'Ajuntament insta l'EMD de Valldoreix a aprovar al més aviat possible el projecte d'urbanització de l'avinguda del Baixador

El govern trasllada a l'EMD que Valldoreix en té la competència


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'avinguda del Baixador / Foto: EMD

Imatge d'arxiu de l'avinguda del Baixador / Foto: EMD

L'Ajuntament demana a l'EMD de Valldoreix que aprovi com més aviat millor el projecte d'urbanització de l'avinguda del Baixador. Segons ha explicat el consistori en una nota de premsa, 'la urbanització de l'avinguda del Baixador és d'interès exclusiu de l'àmbit territorial de Valldoreix i, per tant, competència de l'EMD'. En el comunicat també concreten que es tracta d'un projecte que ja està redactat perquè l'Ajuntament el va encarregar, i que cal consensuar-lo amb els veïns de l'avinguda.

A banda, l'Ajuntament ha manifestat que ofereix al president de l'EMD, Josep Puig, la seva col·laboració per, una vegada tramitat el projecte, acordar els termes del conveni que ha d'establir les tasques i funcions que li correspondran a cada administració a l'hora de finançar, licitar, adjudicar, dirigir i fer els tràmits administratius de les obres.

El comunicat de l'Ajuntament arriba després que, a mitjans de maig, l'alcaldessa enviés una carta a l'EMD que l'instava a aprovar el projecte d'urbanitzador de Baixador. Per la seva banda, a l'última junta de veïns de Valldoreix, el president Puig va assegurar que havia fet arribar una carta al consistori santcugatenc perquè ratifiqui els decrets de presidència que ajudarien a encarrilar el projecte. El veïnat de la via afectada s'ha queixat de l'encallament de la situació a les audiències públiques del ple i de la junta de veïns; lamenten que són testimonis d'un "partit de tennis" entre l'administració local i la descentralitzada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.