Cs torna a confiar en Aldo Ciprian com a alcaldable de Sant Cugat

La formació taronja s'encomana a la feina feta durant el mandat i a la defensa del constitucionalisme


  • Comparteix:

Aldo Ciprian, amb membres de l'agrupació local de Cs i del portaveu parlamentari, Carlos Carrizosa / Foto: Cugat Mèdia

Aldo Ciprian, amb membres de l'agrupació local de Cs i del portaveu parlamentari, Carlos Carrizosa / Foto: Cugat Mèdia

El comitè autonòmic de Cs ha revalidat la confiança en Aldo Ciprian per tornar a ser alcaldable en les eleccions municipals de 2023. Acompanyat aquest dimarts pel portaveu parlamentari de la formació taronja, Carlos Carrizosa, i de membres del partit, Ciprian ha fet públic que entoma el repte per mantenir la representació al ple. L'actual portaveu del grup municipal ha fet bandera de la feina feta durant el mandat i ha erigit Cs com els únics defensors del constitucionalisme que tenen representació a l'Ajuntament.

Ciprian vol que la seva candidatura doni resposta a "les necessitats de la ciutadania": la mobilitat, l'agilitat en l'administració (en referència a la concessió de llicències urbanístiques), la seguretat i la salut, entre d'altres. "Són focus que hem repetit aquest mandat i també l'anterior", ha recordat el portaveu taronja. Ciprian veu en la feina feta en els darrers dos mandats un aval per convèncer la ciutadania a decantar-se pel vot taronja: "Els vots els hem de demanar pel treball que fem a nivell local, no pels debats al Parlament", ha reflexionat.

Carrizosa ha lloat la feina "extraordinària" del grup municipal de Sant Cugat. "Ens enorgullim que l'equip d'Aldo Ciprian ha impulsat iniciatives que són bones per a Sant Cugat", ha dit en referències a les mocions impulsades des de Cs que han aconseguit l'aprovació plenària. Per al portaveu parlamentari, a més, Cs ha estat "l'únic partit que realment ha representat en constitucionalisme a Sant Cugat", i ha disparat un dard contra el PSC, "que està aliat amb ERC i la CUP i no es podia esperar d'ells una defensa de la Constitució". En aquest sentit, ha dit que des del seu grup han estat "artífexs" de la retirada de la pancarta en suport als presos de l'1-O que penjava de la façana de l'ajuntament.

Preguntat per les perspectives de resultats de cara als comicis de 2023, Ciprian només s'ha aventurat a dibuixar un plenari que estarà molt fragmentat, amb set o vuit grups municipals. L'alcaldable també ha parlat sobre la competència amb altres grups de l'espectre constitucionalista: "Ni PP ni Vox han fet res en els darrers tres anys de mandat, ni per defensar la Constitució ni per defensar la seguretat; quatre crits en un plenari no són suficients", ha criticat.

Aquestes seran les terceres eleccions consecutives amb Ciprian com a cap de la llista del partit taronja. L'any 2015 Cs va entrar al ple amb tres regidors, i els va mantenir l'any 2019. En aquest mandat, però, el grup municipal ha perdut un regidor, amb la marxa de Munia Fernández-Jordán, que ha mantingut l'acta com a regidora no adscrita.

En la presentació d'aquest dimarts, no s'ha concretat qui acompanyarà Ciprian a la llista; tampoc qui serà el presidenciable de Cs a Valldoreix.






Aldo Ciprian

El govern actual posa mesures que no responen a les necessitats de la ciutadania: la mobilitat, les llicències, la seguretat.

Carlos Carrizosa

Han fet un treball extraordinari des de 2015 a Sant Cugat. Ens enorgullim que l'equip d'Aldo hagi impulsat moltes iniciatives bones per a la gent de Sant Cugat.

Aldo Ciprian

Ni PP ni Vox, ni altres partits que sortiran tres mesos abans de les eleccions, han fet res ni per defensar la Constitució ni altres temes. Quatre crits al ple no és suficient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.