Puigneró descarta ser candidat de Junts a l'alcaldia de Sant Cugat

L'actual vicepresident del Govern recorda a Catalunya Ràdio que es va comprometre amb el càrrec per "aquesta legislatura"


  • Comparteix:

Jordi Puigneró en una imatge d'arxiu quan va ser entrevistat a Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Jordi Puigneró en una imatge d'arxiu quan va ser entrevistat a Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Jordi Puigneró no serà en cap cas l'alcaldable de Junts a l'Ajuntament de Sant Cugat. Així ho ha confirmat en resposta a una pregunta directa de la periodista Laura Rosel en una entrevista a 'El Matí de Catalunya Ràdio'. L'actual vicepresident del govern de la Generalitat ha assegurat que està compromès amb el seu càrrec actual durant aquesta legislatura.

"He dit per activa i per passiva que la meva voluntat és fer de vicepresident del Govern. Em vaig comprometre per a aquesta legislatura i és el màxim honor que podria tenir", ha dit exactament.

Recordem que Junts per Sant Cugat està pendent de la convocatòria d'unes primàries per escollir el seu cap de llista, i de moment hi ha tres persones que han fet el pas endavant: Josep Maria Vallès, Carles Brugarolas i Aitor Arriaga.


Jordi Puigneró

He dit per activa i per passiva que la meva voluntat és fer de vicepresident del Govern. Em vaig comprometre per a aquesta legislatura i és el màxim honor que podria tenir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.