Cristina Paraira, número 2 a la candidatura de Josep Maria Vallès de Junts per Sant Cugat

Vallès és un dels tres candidats a les primàries de Junts


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Josep Maria Vallès i Cristina Paraira / Foto: Josep Maria Vallès

D'esquerra a dreta, Josep Maria Vallès i Cristina Paraira / Foto: Josep Maria Vallès

La regidora de Junts per Sant Cugat Cristina Paraira serà la número 2 a la llista del candidat a alcaldable Josep Maria Vallès. Així ho ha anunciat el mateix Josep Maria Vallès a les xarxes socials i al Congrés de Junts ressaltant que amb l'entrada de Paraira 'aportarem il·lusió, coneixement i bon govern'. Paraira és la responsable de l'oficina del delegat territorial del Govern a Barcelona des de fa un any. Vallès és un dels tres candidats a les primàries juntament amb Borja Aitor Arriaga i Carles Brugarolas.

A poc a poc es van coneixent els suports que tindran els tres candidats a les primàries de Junts per ser alcaldables de la formació a Sant Cugat. Vallès ja té el suport de Paraira i Borja Aitor Arriaga de l'actual portaveu de Junts i exalcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, i de cinc regidors del grup municipal actual -Joan Puigdomènech, Núria Fernàndez, Sandra Casat, Eloi Rovira i Albert Salarich.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.