L'exalcalde Joan Aymerich dona suport al candidat a l'alcaldia de Junts per Sant Cugat Josep Maria Vallès

Vallès pugna amb Carles Brugarolas per ser l'alcaldable i que es decidirà a les primàries de la formació


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Joan Aymerich i Josep Maria Vallès / Foto: Josep Maria Vallès

D'esquerra a dreta, Joan Aymerich i Josep Maria Vallès / Foto: Josep Maria Vallès

L'exalcalde Sant Cugat entre 1987 i 1999, Joan Aymerich, ha manifestat el seu suport a l'alcaldable de Junts per Sant Cugat Josep Maria Vallès. Aymerich ressalta que Vallès és 'el candidat de Junts que pot garantir els millors resultats possibles a les pròximes eleccions municipals, recuperar l'alcaldia i governar per preservar el model de ciutat, donar resposta als problemes actuals en els diferents sectors. L'exalcalde considera que 'la trajectòria de Vallès a la nostra ciutat l'avala com una persona molt coneguda, honesta, propera i que s'estima Sant Cugat'. Vallès té com a rival a les primàries del partit a Carles Brugarolas per decidir qui serà l'alcadable de Junts per Sant Cugat a les eleccions municipals de maig de 2023.

En el comunicat de Josep Maria Vallès també ressalta que l'exalcalde Aymerich i el seu equip de govern municipal van pensar i dibuixar una ciutat que mai arribés als 230.000 habitants com preveia el Pla General Metropolità (PGM) de 1976. Van baixar el sostre edificable de les noves urbanitzacions com Torre Blanca, Parc Central, Coll Favà i Can Gatxet, entre altres, i van crear més parcs i zones verdes de les que estaven previstes.

També va dotar Sant Cugat de serveis culturals i socials com el Teatre-Auditori, l'escola municipal de música, els cinemes o l'actual Biblioteca Gabriel Ferrater, entre altres equipaments.

Vallès també va anunciar fa unes setmanes que la número 2 a les seves llistés és l'actual regidora de Junts Cristina Paraira.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.