L'exalcaldessa Mercè Conesa, nou suport a l'alcaldable de Junts Josep Maria Vallès

Conesa se suma a l'exalcalde Joan Aymerich que també aposta per Vallès


Temes relacionats

L'exalcalde Joan Aymerich dona suport al candidat a l'alcaldia de Junts per Sant Cugat Josep Maria Vallès (18/jun/22)


  • Comparteix:

Mercè Conesa dona suport a Josep Maria Vallès a l'alcaldable de Junts / Foto: Josep Maria Vallès

Mercè Conesa dona suport a Josep Maria Vallès a l'alcaldable de Junts / Foto: Josep Maria Vallès

L'exalcaldessa de Sant Cugat entre el 2010 i 2018, Mercè Conesa, dona suport a Josep Maria Vallès per ser l'alcaldable de Junts per Sant Cugat. Conesa s'ha referit a Vallès com 'una persona estimada a Sant Cugat on ningú posa en dubte la seva perseverança i capacitat de treball. Serà un molt bon alcalde'. Vallès pugna amb Carles Brugarolas a les primàries del partit i on les votacions, previstes seran el 30 de juny i l'1 de juliol fins a les 10 h, decidiran qui serà finalment l'alcaldable a les eleccions municipals del maig de 2023. Vallès també ha rebut el suport de l'exalcalde Joan Aymerich aquest cap de setmana.

En el comunicat de l'equip de Josep Maria Vallès diu que Mercè Conesa va guanyar l’any 2011 per majoria absoluta l'alcaldia i va tenir un gran suport de les entitats de la ciutat com el Club Muntanyenc, l’Ateneu, Castellers, Esbart o Diables juntament amb la nova seu de la Unió Santcugatenca.

Conesa va executar projectes importats com la Biblioteca de Mira-sol i de Volpelleres, el CAP i l’escola del Turó de Can Mates, el mercat de Mira-sol Centre, la pista esportiva de les Planes, el Casino de la Floresta, l’ampliació del Casal Cultural de Mira-sol o el pavelló de la Guinardera.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.