Llum verda del ple a l'aprovació inicial del canvi en la regulació de l'OMET

El punt ha quedat aprovat, tot i els vots en contra dels regidors de Junts


  • Comparteix:

L'OMET organitza cada any la cursa d'orientació infantil / Foto: Ajuntament

L'OMET organitza cada any la cursa d'orientació infantil / Foto: Ajuntament

El ple de l'Ajuntament ha aprovat de manera inicial aquest dilluns canviar la regulació de l'OMET (Oficina Municipal d'Esports per a Tothom), així com que es treballi en la nova licitació d'aquest servei. El regidor d'Esports, Francesc Carol, ha explicat que d'aquesta manera es vol passar d'una gestió indirecta a una gestió directa. 'Aquesta contractació de servei segurament millorarà moltes de les prestacions que fa l'OMET, que és un dels serveis principals al qual el departament d'esports dona aquests serveis esportius a la ciutat', ha afegit Carol. A l'hora de les votacions, l'equip de govern i Ciutadans hi han votat a favor, la regidora no adscrita, Munia Fernández-Jordán, s'ha abstingut, i Junts hi ha votat en contra.

ESCOLTA-HO

Per part de Junts, Albert Salarich ha justificat el vot en contra de la seva formació dient que el canvi incorpora unes funcions a l'OMET que "empetiteixen" l'àrea d'esports. Per a Salarich, "amb el nou reglament, no es farà més feina, sinó que es farà el mateix amb més cost", i per això Junts ha decidit no donar suport a aquesta aprovació inicial.




Francesc Carol

Un cop aprovada per aquest ple, permetrà dur a terme la licitació del concurs per la sessió d’aquesta contractació de servei que segurament millorarà moltes de les prestacions que fa l’OMET, que és un dels serveis principals al qual el departament d’esports dona aquests serveis esportius a la ciutat.

Albert Salarich

Incorpora tota una sèrie de funcions a l’Oficina que entenem que empetiteixen la mateixa àrea d’esports. En definitiva, amb aquest nou reglament, tampoc no anirem a fer més feina, perquè tota aquesta feina ja l’estem fent. Per tant, farem el mateix amb molt més cost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.