L'institut escola Catalunya es prepara per a la seva ampliació

Està previst que les obres comencin l'any vinent


  • Comparteix:

Imatge arxiu d'una classe de l'escola institut Catalunya / Foto: Cugat Mèdia

Imatge arxiu d'una classe de l'escola institut Catalunya / Foto: Cugat Mèdia

L'institut escola Catalunya, ubicat a Mira-sol, ampliarà les seves instal·lacions per poder encabir així tant la primària com els nivells de secundària, que el centre va incorporar el curs 2020-2021. El ple municipal ha donat llum verda aquest dilluns per unanimitat a l'aprovació inicial de la modificació del planejament en aquest àmbit, amb la intenció de tenir enllestits els tràmits durant aquest any. Així, la previsió és que les obres d'ampliació puguin començar l'any vinent.

ESCOLTA-HO

El tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, ha explicat que aquest creixement en les instal·lacions permetrà ampliar l'activitat i consolidar el centre com a institut escola públic, el primer i únic que té el municipi. Com ha avançat Duch, el projecte executiu de l'ampliació es tramitarà en paral·lel a les modificacions de planejament que han de permetre l'ampliació del centre.



Francesc Duch

Portem aquesta aprovació inicial de modificació del planejament per fer possible l'ampliació de l'escola Catalunya perquè pugui consolidar-se com a institut escola. La modificació canvia els paràmetres d'edificabilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.