Ingla: 'Lamento profundament que el conseller de Salut no hagi volgut reunir-se amb l'alcaldessa de Sant Cugat'

L'alcaldessa demana explicacions al programa 'Línia Directa' sobre les peticions de la ciutat en matèria de Salut


  • Comparteix:

El conseller de Salut, Josep Maria Argimón, en una imatge d'arxiu / Foto: ACN

El conseller de Salut, Josep Maria Argimón, en una imatge d'arxiu / Foto: ACN

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha criticat la negativa per part del conseller de Salut, Josep Maria Argimon, de trobar-se per tractar les peticions de la ciutat en aquesta matèria. Ingla ha assegurat al programa 'Línia Directa' de Cugat Mèdia que lamenta 'profundament' que el conseller no hagi acceptat la reunió i diu que continuaran 'reivindicant respostes' des del consistori, principalment pel que fa a la recuperació dels horaris d'abans de la pandèmia als consultoris de la Floresta i les Planes o la negativa de construir un centre hospitalari de referència per a la ciutat.

De fet, Ingla ha reconegut que el departament de Salut ja els va avançar que aquest nou equipament hospitalari "no era una prioritat". Tot i així, diu que Sant Cugat "mereix una resposta".

Pel que fa a altres demandes, els consultoris de la Floresta i les Planes, a més del CAP de Valldoreix, tornaran a obrir aquest estiu, tot i que amb horari parcial. L'alcaldessa considerava "imprescindible" reunir-se amb el conseller per tractar aquestes qüestions sobre les quals l'Ajuntament no té cap competència.

Sí que s'ha produït aquesta setmana una reunió entre la regidora de Salut, Gemma Aristoy, i la gerent dels serveis sanitaris de la regió metropolitana nord, Anna Aran, en qui ha delegat el conseller Argimon per parlar amb l'Ajuntament.

Ingla ha explicat que continuaran traslladant les peticions de la ciutadania i considera que la conselleria "té l'obligació de respondre a les necessitats del territori".


Mireia Ingla

Malauradament, el conseller ha rebutjat trobar-se amb l'alcaldessa, i aprofito per lamentar-ho profundament. Una de les missions del govern del país és atendre les necessitats del territori, perquè en matèria de salut nosaltres no tenim cap competència. Per tant, tot el que hem de fer és continuar demanant, reivindicant, i continuar insistint en trobar-nos per saber què passarà amb l'equipament hospitalari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.