El servei de grua, el camí escolar de la Floresta i la incorporació d'Oriol Sánchez com a regidor, al ple de juliol

La sessió comença a les 16 hores i es pot seguir en directe a Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del ple municipal / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu del ple municipal / Foto: Cugat Mèdia

El ple aborda l'última sessió abans de les vacances d'estiu amb la presa de possessió de l'acta de regidor d'Oriol Sánchez per la CUP-PC, en substitució de Núria Gibert. L'ordre del dia també preveu l'aprovació definitiva del projecte del camí escolar de la Floresta, així com el vistiplau a l'expedient per municipalitzar el servei de grua i de dipòsit. El debat arribarà amb dues mocions: una de Ciutadans per a la implantació d'una oficina d'atenció a les persones amb discapacitat i una de Junts, ERC-MES i CUP-PC d'adhesió a la defensa de les entitats municipalistes dels jutjats de pau. La sessió ordinària de juny comença a les 16 h i es podrà seguir en directe a través de Cugat Mèdia. A les 19 h la sessió s'aturarà per donar pas a l'audiència pública.

Oriol Sánchez prendrà possessió aquest dilluns de l'acta de regidor i ho farà a dedicació completa. Sánchez substitueix Núria Gibert i assumirà les regidories de Participació, Barris i Joventut, que fins ara portava Marco Simarro. De la seva banda, Simarro assumeix les carteres de la tinença d'alcaldia de Gibert: Drets Socials i Igualtat.

Ja incorporat Sánchez, la sessió seguirà amb l'aprovació inicial del reglament de recompenses i distincions per a la Policia Local, així com del Pla director del cos. També passen per la sessió, la dació de compte de diversos informes econòmics i financers, així com les pròrrogues dels contractes de manteniment de portes automàtiques, de gestió energètica de l'enllumenat públic, de recollida de voluminosos i de manteniment de les franges de protecció contra incendis forestals.

En l'àmbit d'Urbanisme, continuen els tràmits per poder ubicar al barri de l'Eixample un nou parc i per a l'adequació del camí escolar de La Floresta. Està previst que les obres puguin començar el primer semestre del 2023 amb un pressupost d'1 milió d'euros i una durada de vuit mesos.

A més, el plenari ha de donar llum verda a la municipalització del servei de grua. La intenció és aprovar l'expedient que avala, per la via de la internalització, la regulació del servei de retirada de vehicles, que no té contracte en vigor des del 2016. Promusa, que ja gestiona el dipòsit municipal, serà l'encarregada d'assumir les dues tasques.

CONSULTA AQUÍ L'ORDRE DEL DIA

DESPATX D'OFICI

1.- Proposta d'aprovació de l'esborrany de l'Acta del Ple ordinari de data 20 de juny de 2022.

2.- Dació de compte dels decrets dictats per aquesta alcaldia i tinències d'alcaldia així com els dels organismes autònoms del PME, de l'OAMCCSC i de l'IGEPESI.

DESPATX INSTITUCIONAL

3.- Dació de compte de credencial i presa de possessió de nou regidor.

ALCALDIA

Seguretat ciutadana

4.- Proposta d'aprovació inicial del text del Reglament regulador de recompenses i distincions per a la Policia Local de Sant Cugat del Vallès. (Exp. 26105/2021)

5.- Proposta d'aprovació inicial del Pla Director de la Policia Local de Sant Cugat del Vallès 2022-2026. (Exp. 29267/2022)

PRESIDÈNCIA, HISENDA, SERVEIS URBANS, MOBILITAT I SEGURETAT

Presidència, Economia i Hisenda

6.- Dació de compte de l'informe de control financer de la Intervenció general dels contractes menors de l'Organisme Autònom Municipal Centre Cultural (OAMCC), corresponents al segon semestre de l'any 2021. (Exp. 21815/2022)

7.- Dació de compte de l'informe de control financer de la Intervenció general dels contractes menors de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, corresponents al segon semestre de l'any 2021. (Exp. 21814/2022)

8.- Dació de compte de l'estat dels treballs del Pla anual de control financer de l'exercici 2022. (Expedient 2220/2022)

9.- Dació de compte del seguiment del Pla d'acció en matèria de personal, corresponent al 2n trimestre de 2022. (Exp. 30782/2022)

10.- Dació de compte del seguiment del Pla d'acció en matèria de contractació, corresponent al 2n trimestre de 2022. (Exp. 30782/2022)

11.- Dació de compte de la memòria de les mesures adoptades per ajudar a pal·liar els efectes de la Covid-19. (Exp. 27311/2022)

12.- Dació de compte al Ple municipal de la memòria d'execució i avaluació del Pla Funcional del Pla d'Actuació Municipal 20-23 corresponent als exercicis 2020 i 2021. (Exp. 7492/2021)

13.- Dació de compte de la memòria d'execució Pla Estratègic de Subvencions 2020 - 2021. (Exp. 7490/2021)

14.- Proposta de modificació de la instrucció reguladora per a l'exercici de la funció interventora en règim de fiscalització limitada prèvia i plena posterior, en matèria de despeses i ingressos, aprovada en el Ple de 19 de febrer de 2019. (Exp. 6335/2019)

15.- Proposta per a sotmetre a l'aprovació del Ple de la Corporació municipal el control de la comptabilitat de les assignacions econòmiques atorgades als Grups Polítics Municipals, corresponent als anys 2019 i 2020. (Exp. 42763/2021)

16.- Proposta d'aprovació de reconeixements extrajudicials de crèdit per contractacions irregulars. (Exp. 28701/2022)

17.- Proposta d'aprovació de reconeixements extrajudicials de crèdit per contractacions irregulars sense consignació pressupostària. (Exp. 30484/2022)  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.