Recoder contesta les crítiques sobre les obres dels 4 Cantons


  • Comparteix:

El trànsit pel carrer Francesc de Moragues s'obrirà el 15 d'octubre. Així ho ha anunciat l'alcalde Lluís Recoder responent les crítiques del PSC sobre el retard en les obres de construcció del pàrking dels Quatre Cantons. Recoder ha recordat als socialistes que si no s'haguessin oposat a la seva construcció, potser, el pàrking estaria a hores d'ara acabat.

L'alcalde ha recordat als socialistes que va ser precissament el PSC un dels partits que va posar pals a les rodes perquè el projecte tirés endavant.:

Lluís Recoder



Recoder ha explicat que ha rebut el compromís de l'empresa constructora que el carrer Francesc de Moragues s'obrirà al trànsit el 15 d'octubre. L'alcalde ha explicat que aquest pas permetrà fer molt més fluid el trànsit pel centre de la ciutat:

Lluís Recoder



D'altra banda, Recoder ha explicat que l'inici de les obres de soterrament de la Plaça Lluís Millet encara no té una data fixada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.