Eva Parera (Valents): 'A Sant Cugat tenim moltes possibilitats d'entrar a govern'

La presidenta del nou partit considera que les propostes que presentin a Barcelona són "extrapolables" a Sant Cugat

Membres de Valents a la plaça de Lluís Millet / Foto: Cugat Mèdia

Política

Publicat el 21/jul/22 per Sergio Morales

La presidenta de Valents, Eva Parera, és optimista quant a les perspectives de cara a les eleccions municipals de 2023 a Sant Cugat: 'Crec que és un municipi on tenim moltes possibilitats d'entrar a govern'. Ho ha dit aquest dijous en una parada informativa de la formació (sorgida de Barcelona pel Canvi, amb què es va presentar Manuel Valls a les darreres eleccions municipals a la capital catalana), que s'ha instal·lat a la plaça de Lluís Millet per donar-se a conèixer entre la ciutadania. 'L'acollida ha estat molt bona', ha assegurat Parera.

En clau santcugatenca, Valents vol arribar als comicis de l'any que ve per canviar el govern. "Ens sembla que no té cap sentit i que ni li convé a Sant Cugat", ha reflexionat Parera, que considera que la ciutadania no està rebent "l'atenció que necessita ni les polítiques que reclama". La nova formació encara no ha concretat quina serà la línia política que proposarà per a les municipals. Tot i això, Parera apunta que la ciutat "comparteix problemes amb Barcelona" i que la proposta que presentin a la capital catalana "és extrapolable" a Sant Cugat.

Encara no han decidit qui encapçalarà la llista electoral de 2023, però Parera assegura que la voluntat del partit és concórrer en solitari. De moment, Valents no ha quantificat quants militants té a Sant Cugat, però assegura que arreu del país ja en té un miler.


DECLARACIONS

Eva Parera

Compartim problemàtiques amb Barcelona. Moltes de les polítiques que presentem a Barcelona es poden presentar aquí perquè és un municipi semblant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio