Berta Rodríguez és la nova presidenta del PP al Vallès Occidental


  • Comparteix:

La presidenta local del PP ha estat escollida amb el 87% dels vots

La presidenta local del PP ha estat escollida amb el 87% dels vots

La presidenta local del PP, Berta Rodríguez, ha estat escollida com a presidenta comarcal del partit amb el 87% del suport dels delegats del Vallès Occidental. Rodríguez s'ha marcat com a prioritat incrementar el nombre de regidors del PP a tots els municipis de la comarca en les properes eleccions municipals i situar la seva formació com la segona en nombre de vots.

La presidenta del PP a Sant Cugat i portaveu del grup municipal, Berta Rodríguez, ha estat nomenada presidenta de la junta comarcal del Partit Popular, amb el suport d'un 87% dels delegats comarcals. La presidenta del PP de Badia del Vallès, Antònia Escribà, acompanyarà Rodríguez al capdavant del PP a la comarca, com a secretària general.

Berta Rodríguez ha explicat així els objectius que s'ha marcat la nova junta comarcal del PP per als propers tres anys.

Berta Rodríguez

Esperem poder consolidar-nos com la segona força política, com a les últimes eleccions europees, i demostrar que el PP pot ser un partit de govern.


Rodríguez ha explicat que la seva formació ja ha començat a treballar per preparar les eleccions municipals del 2007. En aquest sentit, la nova presidenta comarcal del PP espera poder augmentar el nombre de regidors a tots els municipis i aconseguir representació als tres ajuntaments del Vallès Occidental on encara no hi són presents.

Berta Rodríguez

Ja hem començat a treballar de cara a les municipals del 2007. Els reptes són augmentar el nombre de regidors. El PP té regidors a tots els municipis de la comarca, excepte a tres.


Berta Rodríguez ha afegit que, en principi, no hi ha incompatibilitats entre assumir la presidència local i comarcal del PP, però ha indicat que es tracta d'una qüestió que encara estan valorant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.