Carles Riera (CUP): 'Hem de sortir al carrer amb il·lusió, esperança i mobilització'

La CUP, Arran i Endavant han celebrat un acte previ a la Diada amb parlaments, balls i glosa


  • Comparteix:

La glosa de Cor de Carxofa ha tancat l'acte / Foto: Cugat Mèdia

La glosa de Cor de Carxofa ha tancat l'acte / Foto: Cugat Mèdia

La CUP fa una crida a la mobilització massiva durant la Diada per tal de 'combatre la crisi econòmica i social, la democràtica i repressiva, i la nacional'. Així ho ha expressat Carles Riera, aquest divendres, a Sant Cugat, en un acte previ a la Diada organitzat pels cupaires, Arran i Endavant. La trobada, que s'ha celebrat a la plaça de l'Om, ha començat amb els balls populars de Calcetes Tradis. Tot seguit, el cupaire Carles Riera i la membre d'Arran Sant Cugat Berta Vidal han fet uns parlaments a l'escenari de la plaça. Per acabar, una cantada de glosa de la mà del Cor de Carxofa ha tancat l'acte amb música, versos i reivindicacions.

Riera, en declaracions a Cugat Mèdia, ha posat èmfasi en la necessitat "de sortir al carrer i mobilitzar-nos", malgrat el "cicle de desmobilització que estem vivint". En aquest sentit, el cupaire considera que tant la pandèmia, "sortosament superada", com els poders institucionals, "amb plantejaments evidentment desmobilitzadors com el del president de la Generalitat", no han d'evitar que "sortim al carrer amb il·lusió, esperança i mobilització".

Per la seva banda, Vidal ha remarcat que "no hi ha alliberament nacional sense alliberament social" i ha recordat que l'independentisme no pot deixar ningú enrere. La santcugatenca també ha assegurat que "les joves seguirem a primera línia" i que "continuarem organitzades, l'onze i cada dia, defensant el nostre territori, les cases i una vida digna".


Carles Riera

Ens hem de mobilitzar per passar per sobre i per damunt dels tres. I amb l'autoorganització popular i la mobilització de la gent al carrer, combatre aquestes tres crisis: l'econòmica i social, la democràtica i repressiva i la nacional, perquè a la vista està, només guanyarem drets i la independència si ens tornem a mobilitzar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.