En Comú Podem demana una política de mobilitat més ambiciosa

L'agrupació considera que la Setmana per la Mobilitat Sostenible i Segura s'ha quedat curta


  • Comparteix:

Membres d'En Comú Podem / Foto: Cugat Mèdia

Membres d'En Comú Podem / Foto: Cugat Mèdia

En Comú Podem creu que es pot fer més en polítiques de mobilitat sostenible. Exemple d'això, és la programació de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, i el Dia sense Cotxes, que l'agrupació considera 'poc ambiciosa'. En Comú Podem lamenta que s'hagi limitat a un tall de trànsit a la Rambla del Celler durant només tres hores. La coalició aposta per ampliar aquest tipus d'accions i fer una política que prioritzi realment la mobilitat sostenible.

En aquest sentit, aposten per abordar ja la implantació del bus a les Planes durant els caps de setmana i l'agost, crear una veritable xarxa ciclable, eliminar els vehicles motoritzats de vies del centre durant els caps de setmana, abordar la invasió de cotxes i furgonetes estacionats als carrils bici, subvencionar igual que les bicis elèctriques, les cadires de rodes elèctriques; i buscar fórmules més sostenibles per al repartiment de paqueteria, el conegut com a repartiment d'última milla amb mitjans menys contaminants, entre d'altres

Com ha concretat l'alcaldable d'En Comú Podem, Ramon Gutiérrez, es tracta que "el cotxe deixi de ser el rei del mambo", sense criminalitzar ningú, però treballar "les alternatives perquè la ciutat sigui més amable".




Ramon Gutiérrez

El que s'ha de reivindicar és que el cotxe ha de deixar el rei del mambo. No volem criminalitzar, però cal treballar les alternatives perquè la ciutat sigui més amable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.