Alfredo Bergua és el nou vicesecretari de Participació al PP de Catalunya

El santcugatenc mantindrà el seu càrrec com a secretari general del PP de Sant Cugat

Imatge d'arxiu d'Alfredo Bergua / Foto: Cedida

Política

Publicat el 30/set/22 per Sara Bella / Acn

El secretari general del Partit Popular (PP) de Sant Cugat, Alfredo Bergua, ha estat nomenat vicesecretari de Participació al PP de Catalunya. El santcugatenc, que compaginarà els dos càrrecs, s'ha mostrat il·lusionat en declaracions a Cugat Mèdia i ha explicat que 'és un orgull' formar part del comitè executiu del partit. Segons ha dit, dins de les seves noves responsabilitats hi haurà l'objectiu de 'dirigir projectes que generin cultura política entre els afiliats i els simpatitzants', així com el de 'promoure i acompanyar la consolidació de la base social del partit, amb especial dedicació als municipis'.

El nomenament de Bergua no és l'única novetat del PP de Catalunya. La direcció del partit ha aprovat aquest dijous en el sí del comitè executiu, presidit per Alejandro Fernández, la proposta de nous nomenaments a l'estructura regional, amb l'objectiu d'enfortir els equips de cara a les eleccions municipals.

Així, la presidenta del PP de Sant Feliu, Elisabet Ortega, passa de vicesecretària de Participació a vicesecretària de Territorial. El secretari general del PP de Sant Cugat, Alfredo Bergua, és el nou vicesecretari de Participació. L'expresident de Societat Civil Catalana i diputat del PPC al Parlament, Fernando Sánchez Costa, ha estat nomenat vicesecretari d'Estudis i Programes. Finalment, la formació ha aprovat el nomenament de sis secretaris d'àrea.


DECLARACIONS

Alfredo Bergua

Per un costat. dirigir projectes de formació que generin cultura política entre els afiliats i els simpatitzants del PP de Catalunya. Per l'altre, orientar l'enfortiment del PP de Catalunya mitjançant accions de promoció i acompanyament per a la consolidació de la nostra base social, especialment als municipis.

Your browser doesn’t support HTML5 audio