El PSC referma la confiança en Pere Soler com a alcaldable de Sant Cugat

L'actual primer tinent d'alcaldia va ser l'únic candidat que va presentar els avals per ser l'alcaldable del PSC


  • Comparteix:

Foto de família després de la ratificació de Pere Soler / Foto: Cugat Mèdia

Foto de família després de la ratificació de Pere Soler / Foto: Cugat Mèdia

Pere Soler repetirà com a alcaldable dels socialistes de cara a les eleccions municipals de 2023. Així ho ha anunciat aquest dimarts en un acte on s'ha mostrat orgullós 'dels èxits aconseguits' i confiat 'a assolir l'alcaldia'. El santcugatenc serà ratificat oficialment com a candidat de Sant Cugat el dia 19 de novembre al consell nacional dels socialistes.

L'actual primer tinent d'alcaldia ha assegurat que "l'experiència i l'expertesa aconseguides" pel seu partit l'han fet agafar forces per tornar-se a presentar com a alcaldable. D'altra banda, el candidat ha avançat que el projecte que presentarà "seguirà un curs continuista", ja que, segons ha dit, "hi ha moltes coses iniciades que s'han de seguir treballant".

Oberts a pactar amb qui calgui

Per assolir l'alcaldia o, com a mínim, per formar part del govern, Soler ha assegurat que està disposat a formar coalició amb qui faci falta. "Nosaltres no som una força que descarta a ningú", ha dit, "i la prova és que hem pactat amb una formació política que en altres municipis ens ha destrossat els vidres de la seu". L'alcaldable ha explicat que, un cop fetes les eleccions, es prendran les decisions necessàries "per continuar implementant les polítiques que nosaltres portem al programa electoral".

Respecte a la continuïtat dels actuals regidors del PSC, Soler ha avançat que "no hi ha res tancat", però que, per part seva, "es mereixen tots un excel·lent".


Pere Soler

Fa vuit anys ens donaven per desapareguts i avui ningú no dubta que el PSC serà la força que més creixerà a les pròximes eleccions. I tant és així que m'ho crec, que crec que podem ser alcaldes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.