L'Ajuntament formalitza la cessió de la Sala Canigó als Castellers de Sant Cugat

Ho ha provat el ple municipal aquest dilluns per facilitar els assaigs dels Gausacs


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu dels Castellers de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu dels Castellers de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Els Castellers de Sant Cugat ja tenen la cessió per part de l'Ajuntament de la Sala Canigó. Es tractava d'una reivindicació de l'entitat, que ja fa servir aquest espai per a la seva activitat, però que reclamava aquesta cessió formal que els permetrà més autonomia per fer ús de la instal·lació. Aquesta cessió en precari per un màxim de deu anys és compatible amb la resta d'activitat que acull la sala, com els entrenaments de la rítmica.

ESCOLTA-HO

La tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ha explicat que es tracta d'una cessió gratuïta "compatible" amb les altres activitats que es desenvolupen en aquest espai. Per a Madrona, l'acord és "un punt de partida" i ha assegurat que es treballaran altres aspectes de la sala per adaptar-la a les necessitats dels Castellers de Sant Cugat, ja que es tracta de l'únic espai que per alçada pot acollir els assaigs.

Per la seva banda, el portaveu de Junts per Sant Cugat, Josep Maria Vallès, ha lamentat que l'entitat encara no hagi cobrat la subvenció anual, que els ha generat un "perjudici" per tirar endavant les obres al nou local social. En aquest sentit, Madrona ha confirmat que el consistori manté el treball amb la colla per desencallar situacions com aquesta.


Esther Madrona

Això no és un punt final, sinó un punt seguit. Seguirem treballant per habilitar aquesta sala per a les necessitats dels Castellers de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.