Una moció de Cs sobre seguretat enfronta govern i oposició per les esmenes

El grup taronja ha votat en contra de la seva pròpia moció en considerar-la "parasitada i canibalitzada" per les esmenes del govern


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una parella d'agents al carrer Santiago Rusiñol / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu d'una parella d'agents al carrer Santiago Rusiñol / Foto: Localpres

El ple municipal es compromet a 'continuar les gestions' i a 'seguir treballant' per millorar la seguretat a la ciutat. Així ho ha fet constar l'equip de govern mitjançant 15 esmenes a una moció presentada inicialment per Ciutadans. Una proposta que el grup taronja finalment ha rebutjat per considerar-la 'una moció parasitada i canibalitzada', segons ha exclamat el portaveu, Aldo Ciprian. Tant les esmenes com la moció han estat aprovades amb els vots a favor del govern i els vots en contra de Cs, Junts i la regidora no adscrita.

ESCOLTA-HO


CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

CONSULTA AQUÍ LES ESMENES

La moció original de Ciutadans demanava l'increment del número d'agents de policia local; l'equiparació de les condicions laborals de les noves incorporacions respecte a les poblacions veïnes; l'obertura de l'oficina de policia de barri a Valldoreix; la incorporació de tasques de vigilància a la xarxa de càmeres intel·ligents i la millora de la comunicació directa amb la Policia Local.

Les esmenes; que han estat defensades pel regidor de Seguretat, Francesc Carol; eliminaven gran part dels atesos de la moció i matisaven notablement tots aquests acords. "Sí, hem fet moltes esmenes, ho hem canviat tot, perquè aquesta moció no hi havia per on agafar-la", ha reconegut Carol.

Segons el punt de vista de la regidora de Junts Cristina Paraira, "tothom vol el mateix: els acords originals de la moció i les esmenes diuen el mateix, però amb diferents paraules". Segons ella, les modificacions del govern només volen deixar constància del que ja s'ha fet, traient força així al que queda per fer. "Si no els hi sembla bé, que votin en contra", ha dit.

La regidora no adscrita, per la seva banda, també s'ha mostrat en contra de la forma de procedir de l'equip de govern. "Haurien d'haver proposat una moció alternativa; això hauria estat més honest", ha dit.




Aldo Ciprian

Tots sabem que surti el que surti d'aquest moció parasitada i canibalitzada servirà de ben poc.

Francesc Carol

Doncs sí, hem fet moltes esmenes. De fet ho hem canviat tot, perquè considerem que aquesta moció no hi havia per on agafar-la.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.