Jofre Llombart, cessat com a secretari de Difusió de la Generalitat després de la crisi de govern

Ho ha anunciat ell mateix en un fil a Twitter on diu que ha sigut "un honor i un privilegi" exercir el càrrec durant 15 mesos


Temes relacionats

El santcugatenc Miquel Royo, nou secretari d'Acció Exterior (18/oct/22)

El santcugatenc Jofre Llombart, nou secretari general de Difusió de la Generalitat ( 1/jul/21)


  • Comparteix:

El periodista Jofre Llombart / Foto: Cedida

El periodista Jofre Llombart / Foto: Cedida

El periodista santcugatenc Jofre Llombart ha estat cessat com a secretari de Difusió de la Generalitat, unes setmanes després de la crisi de govern que ha acabat amb la sortida de Junts per Catalunya del consell executiu. Llombart va ser nomenat l'1 de juliol de 2021 a proposta del conseller d'Economia i Hisenda, Jaume Giró, que va dimitir. Just abans d'entrar a la Generalitat Llombart era sostdirecció de RAC1 i president del Consell Consultiu i Assessor de Cugat Mèdia.

Jofre Llombart és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i postgrau en Comunicació Política de l'Institut de Ciències Polítiques i Socials de la UAB. El periodista, que no milita a cap partit, ofereix un perfil tècnic fruit de 27 anys dedicats al sector de la comunicació. A més del seu pas per Ràdio Sant Cugat, va ser redactor en cap d'Informatius a Catalunya Ràdio, corresponsal a Madrid i coordinador d''El Matí de Catalunya Ràdio'. El salt a RAC1 el fa el 2011 com a sotsdirector del programa 'El món a RAC1', on a la seva última etapa ha exercit de sots-director de les emissores de ràdio del Grup Godó.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.