Gemma Falcó, nova presidenta de l'AAVV de Can Cortés

La seguretat, la neteja i la mobilitat, objectius de la nova junta


  • Comparteix:

Gemma Falcó / Foto: cedida

Gemma Falcó / Foto: cedida

Gemma Falcó és la nova presidenta de l'Associació de Veïns i Veïnes de Can Cortés, a les Planes. La nova junta directiva es va bastir durant la Festa Final d'Estiu de l'associació i tindrà un mandat de dos anys. D'aquesta manera, s'ha fixat com a objectius les càmeres de seguretat que es van votar en els penúltims pressupostos participatius, l'arribada de la policia i agents cívics de proximitat, la millora de la neteja i l'ampliació del servei de bus a demanda els caps de setmana i durant l'agost, així com la finalització de l'arranjament de les voreres.

A banda, Falcó ha apuntat que vol contactar amb els partits polítics per "influir en els programes electorals" perquè "un any electoral és temps per fer notar la veu de Can Cortés". "Quan és any electoral, sembla que els partits polítics poden estar més amatents a les necessitats dels veïns, que en definitiva són els seus votants. Per tant, creiem evident fer arribar a cadascun dels grups municipals les nostres demandes per al barri perquè les puguin incorporar a les seves propostes", ha explicat la nova presidenta.

Gemma Falcó substitueix en el càrrec Aitor Arriaga, que es mantindrà com a vocal. Acompanyen Falcó a la junta Montserrat Pujada Pellegero com a secretària i María Isabel Laín com a tresorera.


Gemma Falcó

Quan és any electoral, sembla que els partits polítics poden estar més amatents a les necessitats dels veïns, que en definitiva són els seus votants. Per tant, creiem evident fer arribar a cadascun dels grups municipals les nostres demandes pel barri perquè les puguin incorporar a les seves propostes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.