Oriol Peguera dimiteix com a president de la coordinadora de Junts per Sant Cugat

Els afiliats de Junts triaran el nou president de la coordinadora el 7 de novembre


  • Comparteix:

Oriol Peguera a l'ofrena floral de l'Onze de Setembre de 2021 / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Oriol Peguera a l'ofrena floral de l'Onze de Setembre de 2021 / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Oriol Peguera ha dimitit com a president de la coordinadora local de Junts per Sant Cugat. Segons ha avançat el Nació Digital i ha confirmat ell mateix a Cugat Mèdia, la renúncia, presentada a principis de mes, és per motius 'personals' que 'en absolut' tenen a veure amb ingerències polítiques de l'executiva nacional. Els afiliats de Junts estan cridats el 7 de novembre a la Casa de Cultura per votar qui pren el relleu a Peguera.

Peguera va assolir la presidència fa un any i mig, prenent el relleu a Marc Ledesma. "Ho vaig agafar pensant que seria per uns mesos", ha admès a Cugat Mèdia. Ara, amb Josep Maria Vallès com a alcaldable i Susana Herrada com a presidenciable a l'EMD de Valldoreix, era "el moment oportú" per fer un pas al costat, ha explicat el ja expresident.

Per la seva banda, l'alcaldable de Junts, Josep Maria Vallès, ha descartat rotundament tant l'existència d'ingerències del partit en l'activitat de l'agrupació local, com que la dimissió de Peguera tingui a veure amb una divisió interna arran de la celebració de les primàries. "Això estava pactat, (...) que aquesta coordinadora arribaria fins al procés de primària i que quan hi hagués candidat se'n buscaria una de nova per afrontar les eleccions", ha detallat Vallès.

Segons apunta el Nació Digital, l'exdirectiu del CAR Sant Cugat Albert Mendoza presentaria candidatura per prendre el relleu a Peguera.




Oriol Peguera

Pensava que serien només uns mesos. Ara que tenim candidat a Sant Cugat i a Valldoreix, he pensat que era el moment oportú.

Josep Maria Vallès

Això estava pactat, que aquesta coordinadora arribaria fins a les primàries i un cop hi hagués candidat es buscaria una altra per afrontar les eleccions. I és normal, perquè la nova coordinadora ha de tenir més temps i disponibilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.