La regidora Alba Gordó, nomenada cap de Relacions Institucionals de la conselleria d'Acció Climàtica

La santcugatenca té la intenció de compaginar la nova responsabilitat amb les carteres municipals

Imatge d'arxiu d'Alba Gordó / Foto: Ajuntament

Política

Publicat el 8/nov/22 per Anna González

La santcugatenca Alba Gordó ha estat nomenada cap de l'Oficina de Relacions Institucionals del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Gordó és regidora de l'Ajuntament per ERC-MES i ocupa les carteres de Sostenibilitat, Joventut -juntament amb Oriol Sánchez- i el comissionat per l'Emergència Climàtica. Segons ha concretat a Cugat Mèdia Gordó, la seva intenció és compaginar les seves responsabilitats al consistori i a la Generalitat, ja que fa unes setmanes es va reduir la seva dedicació a l'Ajuntament.

Segons la resolució del nomenament fet per la consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà; les funcions que assumirà la santcugatenca a la Generalitat són:

  • Fer el seguiment i preparar la informació necessària per donar resposta a les iniciatives del Parlament de Catalunya i dels informes sol·licitats pel Síndic de Greuges.
  • Fer el seguiment de l'activitat parlamentària de les altres institucions estatals i en tots els assumptes que interessin el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.
  • Elaborar els informes i assessorar, en matèria de relacions institucionals, la persona titular del departament.
  • Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada expressament.