El PSC presenta les seves propostes a favor del petit comerç


  • Comparteix:

Sota el lema 'El comerç fa ciutat', el partit dels socialistes ha presentat un conjunt de propostes per dinamitzar el petit comerç de Sant Cugat. El PSC considera que l'ajuntament s'ha d'implicar més a l'hora de trobar solucions als problemes pels que passen els botiguers actualment.

Els socialistes han presentat les seves idees en una reunió amb comerciants del municipi a l'Arxiu Nacional de Catalunya. El PSC ha expressat la seva preocupació per la situació que viu el petit comerç a Sant Cugat. Segons Jordi Menéndez, portaveu dels socialistes, la gran quantitat d'obres que s'estan fent a la vegada estan tenint una repercussió molt negativa i l'ajuntament hauria de deturar-se per reflexionar.

Jordi Menéndez

"Demano que no s'iniciïn més obres fins que no s'hagi obert al trànsit el carrer Francesc Moragas i que les obres tinguin el menor impacte possible"


D'altra banda, els socialistes consideren fonamental la posada en marxa d'un nou enfoc pels plans de dinamització del comerç local. Pel PSC la prioritat està en un programa d'ordenació dels establiments per definir la situació real. Jordi Menéndez explica algunes propostes que es podrien aplicar en segon terme.

Jordi Menéndez

"Algunes accions podrien tenir a veure amb la vinculació a turisme de Barcelona, la projecció d'un càmping a l'entrada de Torre Negra i la promoció d'una residència estudiantil"


Finalment, Jordi Menéndez també ha demanat més complicitat entre l'ajuntament i els comerciants perquè el comerç es reforci com a cohesionador de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.