La CUP obre el programa electoral a la ciutadania

El partit anticapitalista organitzarà una sèrie de trobades obertes per conèixer les diverses opinions dels santcugatencs


  • Comparteix:

Representants de la CUP a l'Ajuntament en els darrers anys / Foto: Cugat Mèdia

Representants de la CUP a l'Ajuntament en els darrers anys / Foto: Cugat Mèdia

La CUP Sant Cugat inicia el camí de preparació del programa electoral per a les eleccions municipals de 2023. La voluntat dels cupaires és fer-ho amb la col·laboració dels santcugatencs i, és per això, que organitza unes trobades obertes a la ciutadania. La primera jornada se celebrarà dimarts de la setmana vinent, 22 de novembre, al Xalet Negre a partir de les 19.30 h i se centrarà en l'habitatge.

La CUP manté l'aposta per fer partícip a la ciutadania de les propostes que presentarà als propers comicis locals, com ja ha fet en d'altres comicis, amb l'objectiu també de "contribuir a què a l'hora de votar pugui decidir amb el màxim d'informació possible".

Les futures trobades, més enllà de la del 22 de novembre, tractaran temes com la mobilitat i la participació. Aquests tallers de treball comptaran, a més, amb la presència d'experts que podran complementar les sessions amb els seus coneixements.

Des de la CUP manifesten que "creiem en les coses preparades amb cura i temps" i que volen elaborar el programa amb "tota la gent de Sant Cugat que té ganes de construir un Sant Cugat que no exclogui a ningú, un Sant Cugat per a tothom."



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.