Els primers tràmits del futur barri de Ca n'Ametller es traslladen al ple de desembre

El punt previst per aquest ple ha quedat retirat de l'ordre del dia per l'absència d'un regidor del govern


Temes relacionats

El nou barri de Ca n'Ametller comença a agafar forma sobre el paper (18/nov/22)


  • Comparteix:

L'avanç de la modificació de planejament per desenvolupar el futur barri de Ca n'Ametller s'endarrereix i haurà d'esperar al ple de desembre. Tot i que el punt estava previst al ple d'aquest mes, finalment ha estat retirat per l'equip de govern. Segons ha pogut saber Cugat Mèdia, el govern municipal no ha pogut garantir el suport de 13 regidors, ja que a la sessió d'aquest dilluns no hi ha estat present el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, i, en temes d'Urbanisme, no es pot aplicar el vot de qualitat de l'alcaldessa. Fonts municipals han informat que l'equip de govern utilitzarà aquest temps per buscar el suport amb els grups de l'oposició al projecte de Ca n'Ametller.


CONSULTA AQUÍ LA DOCUMENTACIÓ D'AQUEST PUNT DE L'ORDRE DEL DIA

Segons el nou calendari, un cop aprovat al ple de desembre, l'avanç se sotmetrà a exposició pública. El pas següent serà abordar les modificacions del Pla General Metropolità (PGM) necessàries entre el 2023 i el 2024.

Ca n'Ametller, l'últim gran àmbit a urbanitzar de Sant Cugat


La intenció del govern municipal és projectar un barri nou amb habitatge públic, amb equipaments, sense circulació de cotxes que no siguin dels veïns al seu interior i amb certificació de sostenibilitat. Per fer-ho possible i poder-hi encabir els 4.000 habitatges que es calculen -uns 2.000 de protecció oficial- caldrà superar el principal obstacle, les vies de tren que trinxen l'espai. Per poder desenvolupar l'àmbit amb aquestes condicions serà necessari cobrir les vies de tren, una oportunitat també per a l'intercanviador entre Renfe (R8) i FGC (S1).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.