Pere Soler, entre els 137 alcaldables del PSC ratificats aquest cap de setmana

El líder dels socialistes santcugatencs ja és oficialment candidat i podrà començar a formar el seu equip

De dreta a esquerra, el candidat de Sant Llorenç Savall, Manuel Benítez; el de Viladecavalls, Marc González; Salvador Illa; Pere Soler; i la de Castellbisbal, Dolors Conde / Foto: Cedida

Política

Publicat el 21/nov/22 per Redacció

Pere Soler ja és el candidat del PSC a l'alcaldia de Sant Cugat al 100%. Faltava la formalitat que el partit el ratifiqués, i això ha passat aquest cap de setmana en un Consell Nacional extraordinari del partit dels socialistes a Badalona, on han sigut ratificats 136 alcaldables més. Aquestes seran les terceres eleccions municipals amb Pere Soler de cap de llista.

Amb la presència dels ministres Miquel Iceta i Raquel Sánchez, el PSC ha ratificat aquest dissabte 137 alcaldables per a les municipals del 2023, amb noms destacats com, a banda de Soler, Jaume Collboni (Barcelona), Rubén Guijarro (Badalona), Sandra Guaita (Reus), Antonio Balmón (Cornellà de Llobregat), Juan Luis Ruiz (Vilanova i la Geltrú), Maria Miranda (Castelldefels) i Gemma Badia (Gavà).

Els tres alcaldables socialistes refrendats als municipis més petits han estat Julio Silva (Rupit i Pruit, 296 habitants), Jordi Ayats (Vallbona de les Monges, 236 habitants) i Fermí Massot (Aspa, 207 habitants). Illa ha volgut fer especial menció del candidat socialista a Portbou, Gael Rodríguez, que amb només 18 anys encapçalarà la llista del PSC en aquesta població de l'Alt Empordà.