Antoni Segarra serà el nou president de Ferrocarrils de la Generalitat en substitució de Marta Subirà

Subirà va accedir al càrrec a finals de maig de 2021


  • Comparteix:

Marta Subirà, fins ara presidenta dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, al plató de Cugat Mèdia / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

Marta Subirà, fins ara presidenta dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, al plató de Cugat Mèdia / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

L'economista Antoni Segarra i Barreto serà el nou president del consell d'administració de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), tal com ha aprovat el Consell Executiu aquest dimarts. Segarra substituirà així la santcugatenca Marta Subirà, qui va accedir al càrrec a finals de maig de 2021. El canvi al capdavant de FGC es produeix per la sortida de Junts de l'executiu, a principis d'octubre.

Nascut a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) el 1966, Segarra és llicenciat en Economia i diplomat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de Barcelona. Entre el 2004 i el 2006 va ser el secretari general del Departament de Benestar i Família, amb Anna Simó (ERC) com a consellera.

Segarra també ha estat membre dels consells d'administració d'Infraestructures.cat. Entre el 2019 i el 2022 ha format part del consell d'administració de l'empresa Ledmotive Technologies. La major part de la seva carrera professional l'ha dut a terme a la multinacional PepsiCo, on va arribar a ser responsable de l'àrea de planificació estratègia per a tot l'àmbit europeu. Fins al moment era patró de la fundació Joia, que treballa en la inserció de persones amb trastorns de salut mental, i també era consultor financer.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.