Sant Cugat torna a reclamar un hospital de referčncia per als habitants de la nostra ciutat, Rubí i Castellbisbal

El ple aprova una moció demanant que aquesta zona sigui considerada ŕrea de referčncia al Pla Sanitari del Vallčs Occidental

Política

Publicat el 22/mar/05 per Mar Castro

Tots els grups polítics han aprovat per unanimitat, en el ple de març, una moció institucional per demanar un nou centre hospitalari a la zona que doni els serveis que actualment s'estan prestant a Terrassa. Els partits locals reivindiquen, igual que ja ho ha fet Rubí, que la zona Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal sigui considerada un subsector o ŕrea de referčncia al Pla Sanitari del Vallčs Occidental i que hi hagi un hospital de referčncia que garanteixi una prestació de serveis sanitaris de qualitat, equitatiu i accessible per a tothom.

El ple d'aquest mes de març ha servit per aprovar per unanimitat una moció institucional que reclama la construcció d'un hospital de referčncia que garanteixi la prestació de serveis sanitaris de qualitat, i que sigui alhora accessible per a tots els veďns de la zona de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal.

Tots els grups polítics de Sant Cugat consideren que aquestes poblacions pateixen una gran pressió assistencial i llargues llistes d'espera. En aquest sentit, el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomŕs, considera que l'assistčncia sanitŕria estŕ subjecte al canvi demogrŕfic i social del territori, i que donat l'elevat creixement d'aquests tres municipis, els serveis sanitaris s'haurien d'actualitzar.

Enric Tomŕs

Tota l'assitčncia sanitŕria estŕ subjecte al canvi demogrŕfic i social que hi ha al territori, i en el cas d'aquestes tres ciutats aquest creixement és molt alt i per aixň crec que els serveis s'han d'anar actualitzant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Segons Enric Tomŕs, des de la Conselleria de Salut de la Generalitat ja estan considerant les necessitats actuals de la població per adequar i optimitzar els recursos existents, i planificar-ne de nous a mig i llarg termini.