El PP reitera que la vaga és únicament política


  • Comparteix:

Des de Ràdio Sant Cugat hem volgut conèixer la opinió de partidaris i detractors d'aquesta vaga general. Segons el Partit Popular no hi motius per la convocatòria d'una vaga, mentre que els sindicats expliquen que la reforma laboral del PP és un retrocés en el dret dels treballadors.

Pel partit popular, la diputada Alícia Sánchez Camacho ha explicat que l'objectiu de la reforma és facilitar la reintroducció en el mercat laborals dels aturats. Afegeix que no es pretenen retallar les prestacions de l'atur, sinó que l'INEM agafa ara un compromís més fort de buscar feina i engegar una política formativa.

Alicia Sanchez Camacho



En canvi, els sindicat creuen que és una involució en els drets dels treballadors. Afirmen que dificulta l'accés dels aturats a les prestacions de l'atur i que desapareixen els salaris de tramitació per acomiadament improcedent. Antonio Díaz, secretari general de Comissions al Vallés Occidental.

Antonio Diaz



En definitiva el PP argumenta que el decret és positiu i necessari per la reinserció dels aturats, mentre que des de Comissions i la UGT s'assegura que aquest decret no és més que obrir la porta a la liberalització del mercat laboral i la desprotecció dels treballadors i aturats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.