La suspensió de contractes de les obres de La Mirada, aquest dilluns al ple

Consulta l'ordre del dia del ple, que comença a les 16 h i es pot seguir en directe a Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Imatges d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatges d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El ple municipal acordarà aquest dilluns la suspensió del contracte d'obres de l'edifici de l'escola La Mirada. Es tracta d'un tràmit que s'ha vist forçat arran de l'aplicació de mesures cautelars per part del jutjat contenciós administratiu número 10 de Barcelona que suspenen l'aprovació definitiva del trasplantament d'arbrat i arbustos que havia de facilitar la construcció del centre; sense retirar els arbres, les obres no poden començar. El govern confia en aixecar la suspensió si el jutjat acaba retirant les cautelars. El ple comença a les 16 h i Cugat Mèdia l'oferirà en directe al web i a través de les xarxes socials. A les 19 h, la sessió s'aturarà durant una hora per donar pas a l'audiència pública.

L'equip de govern també sotmetrà a aprovació un protocol per "la prevenció, l'actuació i la resolució de situacions d'assetjament a persones usuàries de bicicleta i VMP". Es tracta d'una mesura per pacificar la convivència entre aquests vehicles i els motoritzats i garantir el bon ús dels carrils bici.

Per la seva banda, l'oposició presenta tres mocions. Cs defensarà un text "per a la millora del manteniment i neteja de la via pública" i Junts per Sant Cugat proposarà que s'estableixin mesures contra "les pintades i els gargots de les parets de Sant Cugat". Junts presentarà una altra moció per reclamar eines perquè els municipis puguin fer front a les "ocupacions delinqüencials".

ORDRE DEL DIA

Despatx d'ofici

1. Proposta d'aprovació dels esborranys de les actes dels Plens de dates 2, 19 i 28 de desembre de 2022 (extraordinària, ordinària i extraordinària i urgent respectivament).

2. Dació de compte dels decrets dictats per aquesta alcaldia i tinències d'alcaldia així com els dels organismes autònoms del PME, de l'OAMCCSC i de l'IGEPESI.

Alcaldia - Seguretat ciutadana

3. Aprovació de la primera pròrroga del conveni entre l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya que té per objecte la regulació de les condicions per tal que la Policia Local i la secció de Protecció Civil de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès puguin gaudir de l'exempció de pagament per l'ús dels serveis prestats per FGC. (Exp. 47343/2022)

Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat

4. Dació de compte del Decret d'alcaldia núm. 4794/2022 de data 15.11.2022, de modificació de la instrucció interna "Política de viatges de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès". (Exp. 42820/2019)

5. Dació de compte de l'informe definitiu elaborat per la Intervenció General, relatiu a l'auditoria de comptes de l'Organisme Autònom Municipal Centre Cultural (OAMCC), corresponent a l'any 2021. (Exp. 31094/2022)

6. Adjudicació del contracte per a l'adquisició i posada en marxa d’una aplicació informàtica per a la implantació informatitzada de la comptabilitat analítica de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès per procediment negociat sense publicitat per exclusivitat. (Exp. 29243/2022)

7. Aprovació de la 1ª pròrroga del contracte de serveis de verificació anual del correcte funcionament de les 25 instal·lacions de parallamps ubicades en dependències municipals de l'Ajuntament i manteniment correctiu (15/2019). (Exp. 1632/2019)

8. Aprovació del Protocol per a la prevenció, l'actuació i la resolució de situacions d'assetjament a persones usuàries de bicicleta i VMP a Sant Cugat del Vallès. (Exp.49845/2022)

Desenvolupament Urbà, Habitatge, Sostenibilitat i Benestar Animal

9. Proposta d'acord de suspensió del contracte d'obres per la licitació de les obres dels lots 1 i 2 per l'execució del projecte bàsic i executiu de l'obra per a la construcció de l'escola d'ensenyament infantil i primària "La Mirada". (Exp. 10755/2022)

10. Proposta d'acord de suspensió del contracte d'obres per la licitació de les obres dels lots 3 i 4 per l'execució del projecte bàsic i executiu de l'obra per a la construcció de l'escola d'ensenyament infantil i primària "La Mirada". (Exp. 39213/2021)

Cultura, Educació, Universitats, Esports, Joventut, Memòria Històrica, Via Pública i Paisatge Urbà

11. Aprovació de la 2ª pròrroga del contracte de serveis de gestió i dinamització sociocultural i socioeducativa dels barris, mitjançant la Xarxa de Centres Culturals Polivalents - XCCP Centres de barri. (Exp. 16258/2017 - 15/2017)

12. Aprovació de la 2ª pròrroga del contracte dels serveis de gestió i dinamització sociocultural i socioeducativa de la ciutat i serveis de muntatge i desmuntatge de les activitats addicionals, mitjançant la Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Ciutat "XCCP". (Exp. 14951/2017)

13. Aprovació del protocol d'adhesió a la Xarxa d'Escoles de Música de Sant Cugat del Vallès (XEMUSC). (Exp. 51779/2022)

Mocions dels grups municipals

14. Moció del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Sant Cugat per a la millora del manteniment i neteja de la via pública. (Exp. 57070/2022)

15. Moció del grup municipal de Junts x Sant Cugat per instar el govern a prendre mesures per fomentar el civisme i eradicar les pintades i els gargots de les parets de Sant Cugat. (Exp. 57089/2022)

16. Moció del grup municipal de Junts x Sant Cugat sobre les ocupacions conflictives i delinqüencials. (Exp. 57092/2022)

Control dels òrgans de govern

17. Control i fiscalització dels altres òrgans de govern

18. Precs, preguntes i interpel·lacions



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.