Rebuig de la CUP a incloure la B-40 en els pressupostos de la Generalitat

Els anticapitalistes consideren que el Govern d'ERC "s'ha doblegat a l'agenda del PSC i de Junts amb l'únic objectiu de perpetrar-se al poder"


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del segon tinent d'alcaldia i alcaldable de la CUP, Marco Simarro / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu del segon tinent d'alcaldia i alcaldable de la CUP, Marco Simarro / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Les assemblees de la CUP del Vallès Occidental, entre elles la de Sant Cugat, rebutgen la proposta del PSC per incloure la B-40 en els pressupostos de la Generalitat. Els anticapitalistes adverteixen al Govern que 'cedir en aquesta proposta mostra que el model de país d'ERC no dista gens del que proposa el PSC'. La CUP considera que la B-40 (coneguda com a Quart Cintuó i Ronda Nord) no és una demanda del territori. El partit acusa l'executiu català de viure 'd'esquena al país' i de 'doblegar-se a l'agenda del PSC i de Junts per Catalunya, amb l'únic objectiu de perpetuar-se al poder'.

En un comunicat, l'alcaldable de la CUP, el tinent d'alcaldia Marco Simarro, alerta dels perjudicis per al medi ambient del projecte: "S'ha demostrat repetidament que augmentar les autopistes no redueix el trànsit, sinó que el fomenta encara més".


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.