Neus José, presidenciable a l'EMD per Independents Sant Cugat-Valldoreix

La formació independent i independentista ha presentat aquest dimarts a la presidenta de l'Associació de Propietaris i Veïns com a candidata

Foto de família de l'equip impulsor d'Independents Sant Cugat-Valldoreix / Foto: Cedida

Política

Publicat el 31/gen/23 per Sara Bella

La presidenta de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix, Neus José, ha estat presentada com a candidata d'Independents Sant Cugat-Valldoreix, una nova candidatura cívica que es presentarà a la presidència de l'EMD de Valldoreix sota el paraigua de la Coalició d'Independents de Catalunya. L'acte de presentació, que ha tingut lloc aquest dimarts al Club Esportiu Valldoreix, ha comptat amb la participació d'Artur Royo i Joan Contijoch, dos dels impulsors d'aquesta nova llista a Sant Cugat i Valldoreix que es declara 'independent de tots els partits polítics i independentista'. La candidata ha anunciat que la seva proposta 'aporta aire nou a Valldoreix' i que es basa en 'una nova política'.

Aquesta nova política, segons ha explicat Contijoch, implicarà, principalment, "llistes electorals organitzades de manera democràtica, limitació dels càrrecs a dos mandats, participació ciutadana real en les decisions importants i transparència". Contijoch ha afegit que la intenció d'Independents és "transmetre aquest missatge als desencantats i que es puguin il·lusionar amb la nostra candidatura".

La candidata, que ha avançat que mantindrà el càrrec a l'Associació de Propietaris i Veïns independentment del resultat de les eleccions, ha enumerat alguns dels principis de la llista que encapçala. "Volem gestionar l'EMD com persones al servei de persones; no com polítics al servei de partits", ha dit. També ha posat èmfasi en la necessitat d'apostar per projectes "que decideixi tothom" i de donar valor a la "política de proximitat, l'ètica i la transparència".

Artur Royo, per la seva banda, ha remarcat que la llista neix "de la desconfiança i rebuig cap als polítics i partits, així com de la insatisfacció amb la submissió dels partits de Catalunya cap als partits espanyols" i que són aquestes persones, precisament, a les quals volen engrescar. Respecte a les aspiracions de la formació, Royo ha afirmat que "volem assolir prou vocals per esdevenir decisius a l'EMD". En qualsevol cas, "com a mínim la nostra candidatura quedarà com un toc d'atenció cap als partits de sempre", ha afirmat José.

El candidat de Sant Cugat serà anunciat pròximament.


DECLARACIONS

Neus José

Nosaltres aportem aire nou a Valldoreix, una nova política.

Your browser doesn’t support HTML5 audio