El PP acusa l'alcalde de 'falta de coratge' per no prendre ja una decisió sobre Can Busquets

Els populars creuen que la modificació del PGM de la Floresta està aturada per la 'manca de sintonia' entre CiU i ERC

Política

Publicat el 31/mar/05 per Miquel Herrada

El PP acusa l'alcalde de 'falta de coratge' a l'hora de prendre una decisió definitiva sobre Can Busquets i considera que la modificació del PGM de La Floresta està aturada per culpa de la 'falta de sintonia' entre els dos socis de govern, CiU i ERC. Els populars reiteren que la millor solució és la que es va aprovar en l'anterior mandat, amb el suport del PP, i afegeixen que la proposta de la Fundació Sant Cugat és 'inviable'.

La presidenta i portaveu del PP a Sant Cugat, Berta Rodríguez, ha reclamat a l'alcalde, a través d'un comunicat, una solució 'urgent' sobre Can Busquets. Els populars consideren els dos socis del govern municipal, CiU i ERC, estan dilatant en el temps el problema a causa de la seva 'falta de sintonia', i en concret acusen l'alcalde de 'falta de coratge' per prendre una decisió definitiva.

El PP reitera que la millor solució per a Can Busquets és la que es va aprovar en l'anterior mandat, amb el suport de CiU i PP, i que inclou la urbanització d'un 20% d'aquest sector, la legalització de les cases fora d'ordenació de La Floresta i la construcció d'habitatge protegit.

Pel que fa a la proposta de la Fundació Sant Cugat, que protegeix Can Busquets a canvi d'augmentar l'edificació al centre de La Floresta, els populars la qualifiquen d'inviable i irreal, ja que, diuen, suposaria una densificació excessiva al districte.

D'altra banda, el PP reclama a la Generalitat més informació i concreció sobre les conseqüències que tindria per a Can Busquets la declaració de Collserola com a Parc Natural. En aquest sentit, el grup parlamentari popular ha presentat una sèrie de preguntes al govern català per mirar d'aclarir aquesta qüestió.